Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
3D Lab Nano Platinum Network Player
Re: 3D Lab Nano Platinum Network Player
A telefonszámom
06-30-3411-888
06-30-3411-888
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Jó napot,Kovacs István Géza vagyok engen érdekel a készülék 0639328900
- cserkesz
- Törzsvendég
- Értékelés: 186
Francia lejátszó, purista kinézet, szuper hang, hálózatban szinte mindennel kezelhető. Nekem a Sonata van, az eggyel kisebb, de már az is nagyon jó hangú készülék.
... ja és még egy fontos dolog: külső táppal rendelkezik ergo egy tuning audio táppal még magasabb polcra helyezi a zenét!
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
Srácok,
ez egy ismeretlen márka, de a hangja nagyon komoly! Én is teszteltem ezt a készüléket több rendszerben is: nyitottabb és nagyobb felbontású volt mint a Lindemann Musicbook Source és a Cambridge Audio Edge NQ lejátszók, amelyek ráadásul magasabb árkategóriát képviselnek. Én végül a nagy testvér, a Signature mellett döntöttem, mert ott még többet kaptam a forrásból.
Sok sikert kívánok az eladáshoz !
ez egy ismeretlen márka, de a hangja nagyon komoly! Én is teszteltem ezt a készüléket több rendszerben is: nyitottabb és nagyobb felbontású volt mint a Lindemann Musicbook Source és a Cambridge Audio Edge NQ lejátszók, amelyek ráadásul magasabb árkategóriát képviselnek. Én végül a nagy testvér, a Signature mellett döntöttem, mert ott még többet kaptam a forrásból.
Sok sikert kívánok az eladáshoz !
T+A PA3100HV integrált; SABO STREAMER 23 SIGNATURE GOLD, Audio Physic Codex hangfal,Transrotor Fat Bob S TMD lemezjátszó, TMP-TEP phono; EMT JSD Pure Black,TR5009 hangkar,TEP kábelek,TEP trafó, Sony CDP XA50ES CD;Finalizer Lite,Hydra Ceramic Natural LAN
- cserkesz
- Törzsvendég
- Értékelés: 186
Elképesztően jó hangú kis készülék!
3D Lab Nano Platinum Network Player
3D Lab Nano Platinum Network Player - Professional Audio (hálózati lejátszó, DAC) újszerű állapotban Székesfehérváron eladó.
A 3D Nano player PCM, WAV, DFF, DSF, AAC, FLAC, M4A, MP3, OGG, ALAC, WMA, AIFF hangfájlokkal képes dolgozni.
Ez a 32 bit-768 kHz és DSD 22.4 ultra komplett lejátszó AIRPLAY, AUDIRVANA, JRIVER, QOBUZ, TIDAL, SPOTIFY, ROON, HQPLAYER, SQUEZZEBOX, AIRPLAY, BLUETOOTH kompatibilis.
Képet később teszek fel.
Új ára: 2.400,- EUR.
Irányár: 590.000,- Ft
Érdeklődni privátban kérem.
A 3D Nano player PCM, WAV, DFF, DSF, AAC, FLAC, M4A, MP3, OGG, ALAC, WMA, AIFF hangfájlokkal képes dolgozni.
Ez a 32 bit-768 kHz és DSD 22.4 ultra komplett lejátszó AIRPLAY, AUDIRVANA, JRIVER, QOBUZ, TIDAL, SPOTIFY, ROON, HQPLAYER, SQUEZZEBOX, AIRPLAY, BLUETOOTH kompatibilis.
Képet később teszek fel.
Új ára: 2.400,- EUR.
Irányár: 590.000,- Ft
Érdeklődni privátban kérem.