Igen.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
M9201 médiajátszó
- csizo65
- Fórumlakó
- Értékelés: 38
Re: M9201 médiajátszó
FW 20XRU-65-0131 Cfw van rajta?
M9201 médiajátszó
Megvételre kínálom a címben jelzett M9201 típusú médiajátszómat.
Mindent lejátszik, amit az OPPO UDP-203 utolsó CFW-rel lejátszik, kivéve értelemszerűen a valódi lemezeket.
Képminősége "fantasztikus", megegyezik az eredeti OPPO-éval mivel ugyanaz a panel, chip és FW van benne.
Állapota újszerű.
Itt vettem a fórumon kb. 2 hete, mivel az eredeti lejátszómmal (M9702 V3) gondok adódtak.
Mint később kiderült, csak a külsö táp (nem eredeti!) rendetlenkedett.
Így most a frissen vett lejátszó fölösleges lett.
Ára: 135 eFt (amennyiért vettem + az esetleges postaköltség).
Megtalálható: Budapest 6-ik kerületében.
PS.: Ha valaki inkább a másikat szeretné, ami olcsóbb (90 eFt+posta), de ugyanaz képminőség, chip, CFW arról is lehet szó.
Mindent lejátszik, amit az OPPO UDP-203 utolsó CFW-rel lejátszik, kivéve értelemszerűen a valódi lemezeket.
Képminősége "fantasztikus", megegyezik az eredeti OPPO-éval mivel ugyanaz a panel, chip és FW van benne.
Állapota újszerű.
Itt vettem a fórumon kb. 2 hete, mivel az eredeti lejátszómmal (M9702 V3) gondok adódtak.
Mint később kiderült, csak a külsö táp (nem eredeti!) rendetlenkedett.
Így most a frissen vett lejátszó fölösleges lett.
Ára: 135 eFt (amennyiért vettem + az esetleges postaköltség).
Megtalálható: Budapest 6-ik kerületében.
PS.: Ha valaki inkább a másikat szeretné, ami olcsóbb (90 eFt+posta), de ugyanaz képminőség, chip, CFW arról is lehet szó.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.10.07., szomb. 20:27-kor.
Ok: szabályzattal ütköző hsz javítása
Ok: szabályzattal ütköző hsz javítása