Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ayon NW-T/DSD Transport
- HelloweenKing
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Re: Ayon NW-T/DSD Transport
Elkelt, köszönöm a lehetőséget az AVX-nek.
- HelloweenKing
- Újonc fórumos

Átadásig jegelve!
Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólásokat.
Válaszként én ios rendszeren használtam Box Control appal, később pedig Audirvana.
Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólásokat.
Válaszként én ios rendszeren használtam Box Control appal, később pedig Audirvana.
Valóban nagyon jó futómű, én árultam pár héttel ezelőtt, egy nagyon nívós rendszerbe került és megállja a helyét!skeez_aka_redeye írta: ↑2023.05.24., szer. 10:23Sziasztok!
A hirdetéshez írnám, hogy mindig jó ilyen szintű/minőségű készülékeket látni a fórumon.
Volt hozzá szerencsém a múltban. Több Ayon készülék is sokáig szolgált nálam. Az NWT-re is igaz, hogy fantasztikus hangú eszköz és nem utolsó sorban a megépítettségét illetően is brutálisan komoly szintet képvisel. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Szerencsés aki megveszi.
Nemrég ment el egy NWT itt a fórumon, viszonylag hamar, így ez is hamar gazdára talál majd. Nagyon jó helyen lesz az új tulajdonosánál. Igényes rendszerekbe ajánlom.
Sok sikert az eladáshoz!
Kevés infó van a neten róla ezért leírom: a Tidal-t én Mconnect app segítségével hallgattam rajta, ios rendszerről vezéreltem. Az új tulaj pont ma hívott, hogy androidra nem letölthető.
Te mivel vezéreled!
Sok sikert az eladáshoz!
-
skeez_aka_redeye
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 32
Sziasztok!
A hirdetéshez írnám, hogy mindig jó ilyen szintű/minőségű készülékeket látni a fórumon.
Volt hozzá szerencsém a múltban. Több Ayon készülék is sokáig szolgált nálam. Az NWT-re is igaz, hogy fantasztikus hangú eszköz és nem utolsó sorban a megépítettségét illetően is brutálisan komoly szintet képvisel. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Szerencsés aki megveszi.
Nemrég ment el egy NWT itt a fórumon, viszonylag hamar, így ez is hamar gazdára talál majd. Nagyon jó helyen lesz az új tulajdonosánál. Igényes rendszerekbe ajánlom.
Sok sikert az eladáshoz!
Sok sikert az eladáshoz!
- HelloweenKing
- Újonc fórumos

Még mindig vihető. Az ár irányár, alku belefér normális kereteken belül. :)
- HelloweenKing
- Újonc fórumos

Ayon NW-T/DSD Transport
Eladó Ayon NW-T/DSD Transport média lejátszóm, újszerű sérülésmentes állapotban.
Kb. 3 éve vásároltam hazai forgalmazótól, minden tartozéka megvan.
A termék átvételére személyesen van lehetőség Üllőn vagy Újpesten.
Ár: 700 000 Ft
Specifikációk:
Network-Player Ayon NW-T / DSD
Conversion rate 192kHz/24 bit & DSD64x/128x
Tube complement 6H14 & 6Z4
Dynamic range > 120dB
Digital output – DSD 3 x BNC ( DSD-L, DSD-R, WCLK )
Digital output – PCM S/PDIF, BNC, I2S, TosLink, AES/EBU
Digital inputs Front mounted USB type ‘A’ socket for USB “pen”/hard disk drive
Rear mounted USB type ‘A’ socket for USB “pen”/hard disk drive
Network digital inputs RP-SMA plug Wifi Aerial input (“wireless” network connection) 802.11b/g
UTP RJ45 10/100Mbps socket (“wired” network connection)
S/N ratio > 120 dB
Frequency response 10Hz – 50kHz +/- 0.3dB
Total harmonic distortion @ 1kHz < 0.002%
Remote control Yes
Dimension (Wide x Deep – incl. terminals x High – incl. feet) 18.89 x 14.17 x 4.72 inches
Kb. 3 éve vásároltam hazai forgalmazótól, minden tartozéka megvan.
A termék átvételére személyesen van lehetőség Üllőn vagy Újpesten.
Ár: 700 000 Ft
Specifikációk:
Network-Player Ayon NW-T / DSD
Conversion rate 192kHz/24 bit & DSD64x/128x
Tube complement 6H14 & 6Z4
Dynamic range > 120dB
Digital output – DSD 3 x BNC ( DSD-L, DSD-R, WCLK )
Digital output – PCM S/PDIF, BNC, I2S, TosLink, AES/EBU
Digital inputs Front mounted USB type ‘A’ socket for USB “pen”/hard disk drive
Rear mounted USB type ‘A’ socket for USB “pen”/hard disk drive
Network digital inputs RP-SMA plug Wifi Aerial input (“wireless” network connection) 802.11b/g
UTP RJ45 10/100Mbps socket (“wired” network connection)
S/N ratio > 120 dB
Frequency response 10Hz – 50kHz +/- 0.3dB
Total harmonic distortion @ 1kHz < 0.002%
Remote control Yes
Dimension (Wide x Deep – incl. terminals x High – incl. feet) 18.89 x 14.17 x 4.72 inches
- Csatolmányok
-
- IMG_2140.jpeg (1.49 MiB) Megtekintve 1192 alkalommal
-
- IMG_2139.jpeg (1.52 MiB) Megtekintve 1192 alkalommal