Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Rega Planar 3/RB 300 kar/ Goldring E3 hangszedő eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
deddy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Re: Rega Planar 3/RB 300 kar/ Goldring E3 hangszedő eladó

Hozzászólás Szerző: deddy »

deddy írta:
2022.03.26., szomb. 18:28
Eladó a címben szereplő, eredeti üveg tányéros készülék, amelyet 2000-ben vásároltam. Keveset használt, megkímélt, mint a képek is bizonyítják. Eladás oka a kihasználatlanság. A fedél nem karcos, csak a szokásos törölgetés természetes kopása látszik. A zsanérok rendben vannak. A lemezjátszót egy kicsit felújítottam. Új fém szíjtárcsát, szilikon gumit, 2 mm-es VTA emelőt kapott magasabb hangszedőkhöz.
A kar felfogatásához extended sleeve nut, azaz meghosszabbított anya került bele, szintén a magasabb hangszedők esetére. Jelenleg Origin Live 1mm. lemezalátét van rajta. A lemezjátszó ezzel a felszereléssel és kiépítésben, + az eredeti anyával, az eredeti Elys hangszedővel,2mm. filc alátéttel használati utasítással, beállító sablonnal eladó. Ára 140.000 Ft.
Ha nem kéri a Goldring hangszedőt,és az Origin Live alátétet, mert mást használna, 100.000 Ft. az ára.
Nem szeretném postázni, mert a doboza nincs meg. Egerben meghallgatható, átvehető.
Elérhető vagyok: janoscsabi@gmail.com Tel: 20-9544150
A Rega és az Origin Live péntekig jegelve. Eladó a Goldring E3 35 ezer Ft és szállítás.

deddy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Rega Planar 3/RB 300 kar/ Goldring E3 hangszedő eladó

Hozzászólás Szerző: deddy »

Eladó a címben szereplő, eredeti üveg tányéros készülék, amelyet 2000-ben vásároltam. Keveset használt, megkímélt, mint a képek is bizonyítják. Eladás oka a kihasználatlanság. A fedél nem karcos, csak a szokásos törölgetés természetes kopása látszik. A zsanérok rendben vannak. A lemezjátszót egy kicsit felújítottam. Új fém szíjtárcsát, szilikon gumit, 2 mm-es VTA emelőt kapott magasabb hangszedőkhöz.
A kar felfogatásához extended sleeve nut, azaz meghosszabbított anya került bele, szintén a magasabb hangszedők esetére. Jelenleg Origin Live 1mm. lemezalátét van rajta. A lemezjátszó ezzel a felszereléssel és kiépítésben, + az eredeti anyával, az eredeti Elys hangszedővel,2mm. filc alátéttel használati utasítással, beállító sablonnal eladó. Ára 140.000 Ft.
Ha nem kéri a Goldring hangszedőt,és az Origin Live alátétet, mert mást használna, 100.000 Ft. az ára.
Nem szeretném postázni, mert a doboza nincs meg. Egerben meghallgatható, átvehető.
Elérhető vagyok: janoscsabi@gmail.com Tel: 20-9544150
Csatolmányok
Gyári tuning szíj
Gyári tuning szíj
1648306016687.jpg (3.51 MiB) Megtekintve 689 alkalommal
Goldring E 3 hangszedő
Goldring E 3 hangszedő
1648306228458.jpg (3.42 MiB) Megtekintve 689 alkalommal
Origin Live 1mm. lemezalátét
Origin Live 1mm. lemezalátét
1648307153943.jpg (4.36 MiB) Megtekintve 689 alkalommal
Üvegtányér