Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
High end Cary CPD 1 CD játszó eladó
Re: High end Cary CPD 1 CD játszó eladó
Igaz, köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=TdKBcAe-ZZc
A hirdetett példány kívül, belül hibátlan.
https://www.youtube.com/watch?v=TdKBcAe-ZZc
A hirdetett példány kívül, belül hibátlan.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3237
1-2 fotó szerintem sokat lendítene a helyzeten.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Kár érte a dobozában pihentetve!
Érdemes olvasgatni róla!
Nem egy a sok közül!
Re: Cary CPD 1 CD játszó és Lindemann Limetree
Az érdeklődő fórumtárs megtekintés és próba nélkül / mégis más irányba tervez fejleszteni / elállt vásárlási szándékától, így a keszülék továbbra is eladó.
Cary jegelés alatt.
A Limetree elket, így módosult cím. A minőség nem.
A jelzett árak a héten érvényesek.
Limetree jegelés alatt.
...jó szívvel és egyszeri lehetőségként 170, valamint 280 ezer forintért kínálom.
A Limetree-t lecserélte a nagy testvér. Azt mondhatom, természetesen van különbség köztük, de az ár/érték arányt egyértelműen a kistesó nyeri! Nyilván a CD játszó nem mérhető a Cary-hez, de ezt nem is gondoltam.
Továbbra is jó szívvel kínálom a Cary CD játszót és a Lindemann Limetree Networköt eladásra!
Továbbra is jó szívvel kínálom a Cary CD játszót és a Lindemann Limetree Networköt eladásra!
Tisztelt érdeklődők! A Cary CD játszó árát ismételt értékelést követően 180 E forintra módosítom. Köszönöm türelmüket, megértésüket!
Tisztelt CD játszó iránt érdeklődők! Adminisztrátornak feltett kérdésem válaszát követően jelentkezem Önöknél! Türelmüket köszönöm!
A Limetree Network két AK 4452 DAC és AK4137 re- sampler csippel. 21. 10. 21- ből való 3 év garival. Budapesten. A CD játszóra gyakorlatilag egyszerre öten érdeklődtök.
- ssssi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Üdv, a Lindemann Limetree az Network vagy Bridge?
I vagy II?
Hol van helyileg?
Köszi
I vagy II?
Hol van helyileg?
Köszi
Rajtam kívülálló okból a tervezett találkozót halasztani kényszerültem. Erről tájékoztattam az érintettet. Azóta semmi. Úgy gondolom, szabad a vásár.
- nagyvitya
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Re: Cary CPD 1 CD játszó és Lindemann Limetree Network
Üdv.
Végül elkelt a Cary CD lejátszó?
Végül elkelt a Cary CD lejátszó?
High end Cary CPD 1 CD játszó eladó
Cary CPD 1 CD játszó és pár hónapos Lindemann Limetree fix 100 000 és 300 000 Ft-os áron eladó Budapesten. Személyes átvétel javasolt. A készülékek esztétikailag és funkcionálisan hibátlanok, dobozukkal, minden tartozékukkal. Tekintettel arra, hogy a tegnapi hirdetés feladás formai hiányosságok miatt törlésre került szeretném a követő bejegyzésemből ide emelni, hogy a CD lejátszóra jelentkeztek, hétvégén vsz. elkel.