Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arcam ST 60 hálózati lejátszó
Re: Arcam ST 60 hálózati lejátszó
Köszönöm,elkelt!
Szia!
Lejátsza azt is
- Csatolmányok
-
- IMG_20211220_101848_edit_30736871154684.jpg (641.23 KiB) Megtekintve 938 alkalommal
Csak egy gyors kerdes. Az Arcam tud dsd-t lejatszani? Mert nem latom sehol. Kosz a valaszt.
Jegesedés
Szia!horikris írta: ↑2021.12.07., kedd 23:06Szia,
szintén érdekelne a termék, Musical Fidelity M6 erősítő és Cambridge 851DAC elé keresgélek streamert.
Számomra a saját rendszeremben a fenti erősítő és dac páros adta eddig a "leghízelgőbb" hangzást. kb. 8-10 DAC és erősítő párosítást teszteltem eddig de végül is ez maradt. Jelenleg Notebook-ról streamelek USB-n kereszül, ami kicsit kényelmetlen számomra így most keresek egy a rendszeremhez releváns streamert, amit pl. telóról tudom kezelni.
1. kérdesem a külsőre vonatkozóan: színben fekete? (mert a neten csak egy színben láttam eddig és sajnos nekem az ezüst jobban passzolna, de olyat még nem láttam)
2. kérédsem a "belsőre" vonatkozóan: valóban van olyan beállítás a menüben, hogy ha külső DAC-kal használod (ami nem MQA kompatibilis, mint jelen esetemben) akkor a beállításban ki lehet választani, hogy mielött továbbitja a digitális jelet a külső DAC felé az MQA forrást kibontja az Arcam?
Válaszod megköszönve,
Krisztián
A színét inkább sötétebb szürkének mondanám mint fekete,igen lehet állítani a menüben a DAC-cal valamit,de megmondom őszíntén én nem próbaltam ki hogy működik ez
Tabról próbáltam vele a Tidalt ott megy a MQA
Ha a Gedeon videót megnézed a youtube-on ott elmond több dolgot a lejátszóról
Szia,
szintén érdekelne a termék, Musical Fidelity M6 erősítő és Cambridge 851DAC elé keresgélek streamert.
Számomra a saját rendszeremben a fenti erősítő és dac páros adta eddig a "leghízelgőbb" hangzást. kb. 8-10 DAC és erősítő párosítást teszteltem eddig de végül is ez maradt. Jelenleg Notebook-ról streamelek USB-n kereszül, ami kicsit kényelmetlen számomra így most keresek egy a rendszeremhez releváns streamert, amit pl. telóról tudom kezelni.
1. kérdesem a külsőre vonatkozóan: színben fekete? (mert a neten csak egy színben láttam eddig és sajnos nekem az ezüst jobban passzolna, de olyat még nem láttam)
2. kérédsem a "belsőre" vonatkozóan: valóban van olyan beállítás a menüben, hogy ha külső DAC-kal használod (ami nem MQA kompatibilis, mint jelen esetemben) akkor a beállításban ki lehet választani, hogy mielött továbbitja a digitális jelet a külső DAC felé az MQA forrást kibontja az Arcam?
Válaszod megköszönve,
Krisztián
Válaszod megköszönve,
Krisztián
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Kérésre megnyitva.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 10
Engem érdekelne. Musical Fidelity m6si erősítővel használnám. Írtam e-mailt is.
Szia
Tiszta finom nyugodt részletgazdag
Tiszta finom nyugodt részletgazdag
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 10
Szia! Hangkarakteréről mit érdemes tudni?
Arcam ST 60 hálózati lejátszó
Beszámított Arcam ST 60 hálózati lejátszó 3 év garival, amiből 3-4 hónap eltelt
Doboza, számlája távja is megvan, hibátlan állapotban a lejátszóval együtt
Nógrád megyében átvehető
Az ára fix 400000ft csak kp érdekel!
Doboza, számlája távja is megvan, hibátlan állapotban a lejátszóval együtt
Nógrád megyében átvehető
Az ára fix 400000ft csak kp érdekel!