Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clearaudio Champion Limited Edition hanglemezjátszó - hangszedő nélkül
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
Re: Clearaudio Champion Limited Edition hanglemezjátszó - hangszedő nélkül
nekem is volt egy ilyenem (raadasul nem is ez a limited valtozat csak a sima), nagyon szerettem, szuper "kis" gep!
Utoljára dominique29 ugrasztotta előre 2021.08.29., vas. 09:34-kor.
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Clearaudio Champion Limited Edition hanglemezjátszó - hangszedő nélkül
Eladó Clearaudio Champion Limited Edition futómű+kar+plexi fedő kombinációm, hangszedő nélkül.
Ez egy 1.000 példányra limitált széria képviselője, mely az alap Champion lemezjátszónak egy felturbózott változata:
Kiegészítők:
Mérete: 470 x 390 x 140 mm
Tömeg: kb. 20 kg
A minőségét az iparágban nem jellemző 5 éves garancia is megerősíti.
Gyári, több dobozos csomagolásában tudom futárral küldeni, de megtekinthető/átvehető Budapest XXII. kerületében (Campona bevásárlóközpont közelében).
Ár: 480.000 Ft.
Ez egy 1.000 példányra limitált széria képviselője, mely az alap Champion lemezjátszónak egy felturbózott változata:
- Acéllemez bázisú akril test 3 db masszív, rezgéselnyelő lábbal.
- Teljesen elcsatolt szinkron motor, 33 1/3 & 45-ös fordulatszám beállítás a szíjtárcsán
- 30 mm vastag, öntött PMMA akril lemeztányér
- Fordított csapágy, csiszolt és polírozott kerámia csapágytengely, szinterbronz perselyben
- Silent belt szilikon szíj (kb. 2 éve volt cserélve)
- 9”-os Unify függesztett, egytűcsapágyas „unipivot” karbon hangkar zafír csapággyal, polírozott, edzett rozsdamentes acél tűvel
- 1,5 méteres Sixstream direkt kábelezés a hangszedő csatlakozótól az RCA csatlakozókig (4-eres csavart Litze huzalok, árnyékolt)
- Plexi fedő (utángyártott, kb. 2 hónapos)
Kiegészítők:
- Clever Clamp lemezleszorító
- Gyári tüske alátétek
- Gyári csapágyolaj
- Gyári beállítósablon
- Gyári csavarhúzók, hangszedő rögzítési alátétek, csavarok, vízmérték, csapágytengely-földelőkábel
Mérete: 470 x 390 x 140 mm
Tömeg: kb. 20 kg
A minőségét az iparágban nem jellemző 5 éves garancia is megerősíti.
Gyári, több dobozos csomagolásában tudom futárral küldeni, de megtekinthető/átvehető Budapest XXII. kerületében (Campona bevásárlóközpont közelében).
Ár: 480.000 Ft.
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)