Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AD1865 dac
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 5
Re: AD1865 dac
Ezt is lezárnám, ha tudnám...

-
- Újonc fórumos
Akkor megnyugodtam, már azt hittem benéztem valamit .
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2880
- Kapcsolat:
Csak szeretned… (meg én is), a pepper se arra gondolt. Hasznalt most nincs ebayen. A nosbol a legolcsobb egy pár 710ezerert. 1db meg 400ezer.drobert-v2 írta: ↑2021.05.13., csüt. 22:35Ha tudsz jó áron, kérlek oszd meg velem a forrást.
Én csak ebayon találtam és ott, ha jól láttam, ennyiért mennek. Az Nos-ról nem is beszélve.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
-
- Újonc fórumos
Ha tudsz jó áron, kérlek oszd meg velem a forrást.
Én csak ebayon találtam és ott, ha jól láttam, ennyiért mennek. Az Nos-ról nem is beszélve.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 325
Nem 100e ft korul mozog.
Eleje: Garrard 401, FR-24 MKII, Kiseki Milltek, Orsonic DS-500G, Philips TJ100, TJ304
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
Közepe: Philips AG9015 OTL, TJ MOSpower SE, DIY 6HD5 SE, Sanei 6C33C SE
Vége: Altec VOTT, Altec 604E Stonehenge, Lowther EX2, Mordaunt Stirling
-
- Újonc fórumos
Bocs, de csak most olvastam a pü-ket. Minden érdeklődőnek válaszoltam.
Süteményx méltató szavaiért külön köszönet teljes mértékben egyet tudok érteni. (egy darab használt BG 100+100uF 500v-os WKZ 100.000ft körül mozog)
Nem nagy baj, ha megmard, már van ötletem a fejlesztésre.
Süteményx méltató szavaiért külön köszönet teljes mértékben egyet tudok érteni. (egy darab használt BG 100+100uF 500v-os WKZ 100.000ft körül mozog)
Nem nagy baj, ha megmard, már van ötletem a fejlesztésre.
Mondjuk engem az erősítő érdekelt volna .
Én kértem telefon számot , hogy megbeszéljük a dolgot , de figyelmen kívül hagyta a kérésem .....
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2880
- Kapcsolat:
Elég nagy szégyen, hogy senki nem veszi meg a cuccaidat még alkatrész áron sem.
Miközben ezek működő készülékek és jórészt a legkomolyabb alkatrészekből épültek.
Nemhiába na… kell az embereknek a logó. Lehet benne bármilyen söpredék, kukábavaló alkatrészbázis (és implicit - hang) akkor is inkább az kell, ha szép a doboz és jól csengő név van rajta.
Lehet jobban jársz a padlással… még pár év és a komplett mostani ár duplájáért kiárulhatod csak a blackgate-eket.

Miközben ezek működő készülékek és jórészt a legkomolyabb alkatrészekből épültek.
Nemhiába na… kell az embereknek a logó. Lehet benne bármilyen söpredék, kukábavaló alkatrészbázis (és implicit - hang) akkor is inkább az kell, ha szép a doboz és jól csengő név van rajta.
Lehet jobban jársz a padlással… még pár év és a komplett mostani ár duplájáért kiárulhatod csak a blackgate-eket.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
-
- Újonc fórumos
Egy utolsó UP neki is és Ő is megy a padlásra a 300B mellé. 

-
- Újonc fórumos
-
- Újonc fórumos
Elkutyultam a jelszavam. A regisztrációnál megadott email cimem pedig megvaltozott, így az adminok sem adtak új jelszót .
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6300
Milyen okból?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Újonc fórumos
Újra kellett regisztrálnom, így előre hozom.
Ez igaz. Én dune után használom, igy jöhet 96khz is. 
Találtam a hirdetések közt számomra két érdekes darabot. Így bátran lehet alkudozni,ajánlatot tenni.

Találtam a hirdetések közt számomra két érdekes darabot. Így bátran lehet alkudozni,ajánlatot tenni.
Csak egy tipp, aki kizárólag red book audio-t hallgat: a CS4814 receiver ic-t érdemes lecserélni egy CS4812-re... 

Ne haragudj, de ezt nem nagyon értem. 
A DACnak egy spdif bemenete van. Az lehet bnc vagy rca. Az eredeti DAC5 is ilyen.
Kimenet egy pár rca, de a trafókról a szimmetrikus kimenet is meg valósítható. (csak nekem mem volt rá szükségem)

A DACnak egy spdif bemenete van. Az lehet bnc vagy rca. Az eredeti DAC5 is ilyen.
Kimenet egy pár rca, de a trafókról a szimmetrikus kimenet is meg valósítható. (csak nekem mem volt rá szükségem)
Off. Olyan, mint az a szokatlanul kicsi légy, ami az elején a felső élen sétál, csípett meg a nyáron. Az éghajlatváltozással új fajok hazai elterjedésével számolhatunk.
On. Milyen ki és bemenetei vannak?
On. Milyen ki és bemenetei vannak?
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
AD1865 dac
Hosszas tépelődés után eladásra kínálom diy dacom.
Igazából AN DAC5 clone, eredeti AN paneleken, minőségi alkatrészekkel.
Black Gate, Elna Cerafine és Mundorf kondik. Takman metal film, AN tantalum és MILLS ellenállások. Silk kimenők, Sowther i/u trafók.
Ára 400.000Ft. Ez szinte az alkatrészek költsége.
Csere érdekelhet. Dac preamp vagy integrált végfok dac-al.
Hirdetek egy komoly alkatrészekkel megépített 300B SE-t is. A kettő együttes vétele esetén komolyabb engedményt is adhatok. M8
Igazából AN DAC5 clone, eredeti AN paneleken, minőségi alkatrészekkel.
Black Gate, Elna Cerafine és Mundorf kondik. Takman metal film, AN tantalum és MILLS ellenállások. Silk kimenők, Sowther i/u trafók.
Ára 400.000Ft. Ez szinte az alkatrészek költsége.
Csere érdekelhet. Dac preamp vagy integrált végfok dac-al.
Hirdetek egy komoly alkatrészekkel megépített 300B SE-t is. A kettő együttes vétele esetén komolyabb engedményt is adhatok. M8