Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Dactilus III
Re: Heed Dactilus III
Up
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
A táp még mindig vihető.
<p>Forrás: Marantz CD 67 SE; Dual 505-3; SB Classic; Sony MDS-JB 930 Eősítő: Heed Obelisk; Heed X2 Hangsugárzó: Rega R 5
A DAC elkelt.
A táp, így vihető külön.
A táp, így vihető külön.
Heed Dactilus III
Eladó a fent nevezett DAC, mely mostanság keveset szolgált, de nem azért mert rossz lenne.Sőt.
RCA, Toslink és USB bementen is 192 kHz/24 bit a mintavételezése.
Doboza és saját tápegysége is megvan.
Az utángyártott tápot én készítettem, ami vihető mellé, de akár külön is eladó. Viszont, elsősorban azzal együtt adnám el, ha a vevőnek nem kell, akkor elvihető külön is.
Árak
DAC : 90.000 ft
Táp : 30.000 ft
A posta, vagy egyéb csomagküldő természetesen mehet. Személyesen is van mód az átadásra, Bp. és Paks között, mivel sűrűn megyek a fővárosba.
A készülékek Pakson vannak.
Tel.: húsz579nullanulla16
RCA, Toslink és USB bementen is 192 kHz/24 bit a mintavételezése.
Doboza és saját tápegysége is megvan.
Az utángyártott tápot én készítettem, ami vihető mellé, de akár külön is eladó. Viszont, elsősorban azzal együtt adnám el, ha a vevőnek nem kell, akkor elvihető külön is.
Árak
DAC : 90.000 ft
Táp : 30.000 ft
A posta, vagy egyéb csomagküldő természetesen mehet. Személyesen is van mód az átadásra, Bp. és Paks között, mivel sűrűn megyek a fővárosba.
A készülékek Pakson vannak.
Tel.: húsz579nullanulla16