Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zidoo X10
Re: Zidoo X10
A hozzászólások miatt zárom.
25 ezerért én is megvenném.
Ez nem egy árverési oldal, ahol etikusnak számítana, hogy "A nagy érdeklődésre tekintettel az árat 40000Ft'ra emelem", azt követően, hogy valaki leírta, hogy megvenné a portékát. Ezzel az attitűddel inkább a Vaterán kellene hirdetned, nem itt.
Bizonyára az sem véletlen, hogy az értékelésed negatív (-5).
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Ezzel mellélőttél, veled ellentétben én soha nem vettem semmit eladás céljából. A te esetedben ez inkább feltételezhető, hiszen még azt sem tudtad pontosan, hogy mit árulsz.
Ez nem egy árverési oldal, ahol etikusnak számítana, hogy "A nagy érdeklődésre tekintettel az árat 40000Ft'ra emelem", azt követően, hogy valaki leírta, hogy megvenné a portékát. Ezzel az attitűddel inkább a Vaterán kellene hirdetned, nem itt.
Bizonyára az sem véletlen, hogy az értékelésed negatív (-5).
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

Legyen inkább 70000 és nem kell a családnak "szenvedni".
https://www.emag.hu/pni-zidoo-x10-4k-3d ... gL1FPD_BwE
Ha a neten található legalacsonyabb fél áron nem kell ,elajándékozom a családban.Az Egreat A5-t ugyanennyiért hirdettem ,a kutyát sem érdekelte,ezért levettem.Pedig az 4k 60Hz. A neten van ahol ennek is ugyanezt írják ,de csak 4k30Hz-re lehet állítani.Bocs ,az árat és a megjelölést este elnéztem,bármelyik a megadott áron vihető,negyed áron nem adom,elég nagy a család, nem vagyok megszorulva .
Ha a neten található legalacsonyabb fél áron nem kell ,elajándékozom a családban.Az Egreat A5-t ugyanennyiért hirdettem ,a kutyát sem érdekelte,ezért levettem.Pedig az 4k 60Hz. A neten van ahol ennek is ugyanezt írják ,de csak 4k30Hz-re lehet állítani.Bocs ,az árat és a megjelölést este elnéztem,bármelyik a megadott áron vihető,negyed áron nem adom,elég nagy a család, nem vagyok megszorulva .
Ezt a hozzáállást nem is értem! 

- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Re: Zidoo z10
Engem érdekelne, de megvárom, hogy 50.000.- Ft-ra emeld az árat, mert így túl olcsó!

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
A nagy érdeklődésre tekintettel az árat 40000Ft'ra emelem.Ez még mindig kevesebb mint fél ár,nem néztem meg sajnos a hirdetés előtt,hogy most mennyibe kerül.Az ugyanennyiért hirdetett Egreat a5 szerintem jobb lejátszó ,mégsem kellett senkinek.
Bajban vagyok a jelölésekkel,ahogy a képeken látszik X10 NEM Z10!
A cím javítva. Üdv, tonee
A cím javítva. Üdv, tonee
Szia!
Érdekelne a medialejátszó kérnék 1 telefonos elérhetőséget.
ÜDV.: bARNA
Érdekelne a medialejátszó kérnék 1 telefonos elérhetőséget.
ÜDV.: bARNA
Zidoo X10
Zidoo z10 teljes felszereltség ,dobozában.25000Ft alku nélkül. Nyékládháza Budapest.
- Csatolmányok
-
- IMG_20200918_164230.jpg (4.67 MiB) Megtekintve 1204 alkalommal
-
- IMG_20200918_164216.jpg (5.71 MiB) Megtekintve 1204 alkalommal