Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon DNP-730AE új hálózati audiolejátszó ezüst
Re: Denon DNP-730AE új hálózati audiolejátszó ezüst
Elkelt. Zárom.
UP! ÜNNEPI AKCIÓ!
Az ára 12.24-én 14:00-ig, a karácsonyi halászléig 84.999 HUF! Ezután ismét 89.999 HUF lesz, up nélkül is.
Garanciás, dobozos termék!!!
Az ára 12.24-én 14:00-ig, a karácsonyi halászléig 84.999 HUF! Ezután ismét 89.999 HUF lesz, up nélkül is.
Garanciás, dobozos termék!!!
UP! Egy kiváló kari ajándék valakinek lényegesen a bolti ár alatt? :) Garanciás, dobozos, minden tartozékával!!!
UP!
Ez nem keverendő a jófogáson közel ennyiért hirdetett 2 éves, gari nélküli termékekkel! :)
Ez nem keverendő a jófogáson közel ennyiért hirdetett 2 éves, gari nélküli termékekkel! :)
UPDATE!
Utolsó ár: 89.999 HUF (boltban 130.000 HUF). Még mindig 22 hó garis!
Olcsóbb nem lesz, viszont valószínű, hogy a következő UP előtt ha nem kel el, megtartom.
Utolsó ár: 89.999 HUF (boltban 130.000 HUF). Még mindig 22 hó garis!
Olcsóbb nem lesz, viszont valószínű, hogy a következő UP előtt ha nem kel el, megtartom.
Up!
Kevéssel a használt ára felett egy új, dobozos, garanciás lejátszó? :)
Kevéssel a használt ára felett egy új, dobozos, garanciás lejátszó? :)
Up!
Az ára mától 94.999 HUF! A többi feltétel és leírás változatlan!
Az ára mától 94.999 HUF! A többi feltétel és leírás változatlan!
Az ára változatlan, azonban KOMOLY érdeklődő esetén jelképes kedvezményt még tudok adni! :)wacky86 írta: ↑2019.08.19., hétf. 23:14Eladó egy Denon DNP-730AE típusú, új, csak kibontott (polcon volt, be sem volt dugva, Media Marktos utolsó darab, hibátlan) hálózati audiolejátszó, ezüst színben.
Ajándékba kaptam páromtól, de nincs szükségem rá. Bolti ára jelenleg is 130.000 HUF, én 99.999 HUF-ot szeretnék érte kapni.
Kérem, a 20 ezerrel olcsóbb alkuk kíméljenek, ez egy ÚJ termék, 30.000 forinttal a bolti ára alatt, mától ketyegő garanciával, ami nem keverendő a 2 évet alig használttal! :)
2019.08.19-ei vásárlás, 2 év garanciás, 0 perces, sosem használt. Dobozában van, felbontani én nem szeretném, az új tulaj az orrom előtt nyithatja ki és természetesen ki is próbálhatja. Jótállási jegyről kép csatolva. A termékről készült kép illusztráció, de pontosan ugyanígy néz ki. Jófogáson is megtalálható a hirdetés.
Vác - Bp. közt ingyen házhoz is viszem, előreutalás esetén, alkudozás nélkül!
Kérem, az adminokat legyenek elnézőek.![]()
Minden kérdésre készséggel válaszolok!
dnp730ae.jpg
20190819_222239.jpg
Most nézem, hogy a Sztereó erősítőkhöz raktam (mivel van egy olyanom is eladó), hogyan lehetne áthelyezni vagy törölni? :(
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6192
A felesleg oz off-ban, ott lehet folytatni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Up!
Kérdezzetek, szívesen válaszolok vagy keressetek privátban! :)
Kérdezzetek, szívesen válaszolok vagy keressetek privátban! :)
Denon DNP-730AE új hálózati audiolejátszó ezüst
Eladó egy Denon DNP-730AE típusú, új, csak kibontott (polcon volt, be sem volt dugva, Media Marktos utolsó darab, hibátlan) hálózati audiolejátszó, ezüst színben.
Ajándékba kaptam páromtól, de nincs szükségem rá. Bolti ára jelenleg is 130.000 HUF, én 99.999 HUF-ot szeretnék érte kapni.
Kérem, a 20 ezerrel olcsóbb alkuk kíméljenek, ez egy ÚJ termék, 30.000 forinttal a bolti ára alatt, mától ketyegő garanciával, ami nem keverendő a 2 évet alig használttal! :)
2019.08.19-ei vásárlás, 2 év garanciás, 0 perces, sosem használt. Dobozában van, felbontani én nem szeretném, az új tulaj az orrom előtt nyithatja ki és természetesen ki is próbálhatja. Jótállási jegyről kép csatolva. A termékről készült kép illusztráció, de pontosan ugyanígy néz ki. Jófogáson is megtalálható a hirdetés.
Kérem, az adminokat legyenek elnézőek.
Most nézem, hogy a Sztereó erősítőkhöz raktam (mivel van egy olyanom is eladó), hogyan lehetne áthelyezni vagy törölni? :(
Kérem, az adminokat legyenek elnézőek.