szepi0808 írta: ↑2019.11.13., szer. 06:59
Nem kell megharagudni, nem azért írtam. Én is forgalmazó vagyok és nem rég cseréltem le a10-et a v2 re, amit pro-nak is neveznek. A két hdmi-nek nagy igénye van, így természetesen több alkatrészt is kíván.
Szia !
Nem megharagudtam csak hirtelen azt se tudtam Mi van?
Árulom a készülékemet és hirtelen két bisz- baszra lekicsinyítik a különbséget egy általam nem ismert készülékhez hasonlítva.
Ami az ár kérdés szempontjából nem kicsit szól bele.....
Mindegy utána olvastam , tanulgattam és az jó,,,bár aludhattam is volna helyette.....
Ezt ajánlom mindenkinek a belinkelt cikket is megtalálva ...( mármint utána nézni)
Két dolognál jóval több a belső és a külső felépítést is nézve ...a két készülék különbsége..
Hasonlóak tudásban sőt még a gyártó is ugyanaz...mégis itt vannak azok pici akár tuning ként felfogható dolgok ami miatt
az A 11 es a drágább a gyártónál majd 200 euróval . (rezonancia,árnyékolás,minőségibb alkatrészek ,precizebb megépítés,PSU táp beépítése és valóban több alkatrész mint írod is) Képeken is látni a cikkben.
Mind ez így együtt tette az Egreat A11 et 2018 ban , gyártója a legjobb készülékévé....tudjuk 2019 ben Az A13 a legjobb én erre akartam cserélni közel 280 000 Ft az ára....
Te mint forgalmazó ezt bizonyára megérted így utólag. (tőled egy kicsit rosszul esett, mert nem kicsit irigylem a rendszered )
Köszönöm ,hogy elolvastad a cikket .
Üdv