Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Philips CD210 dragonweed moddal + tartalék mechanika
Re: Philips CD210 dragonweed moddal + tartalék mechanika
Szia, aktuális még? Ha igen, kerhetek egy telefonszámot, amin egyeztethetünk? Köszönöm, Gergő. 06303703801
Ha jobban belegondolok még egy valamire való i.c. kábelt sem lehet venni ennyiért.
[/quote]
Már lassan egy 2 kg-os kenyeret sem....
[/quote]
Már lassan egy 2 kg-os kenyeret sem....
- John
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 43
Figyelemmel kísérem ennek a kis Philips pörgetőnek a sorsát.
Ez már tényleg nevetséges,hogy milyen elvárások vannak ezzel a 6 ezer forintos áron meghirdetett pörgetővel kapcsolatban.
Egyébként majdnem 100 %,hogy a cd-r lemezeket gond nélkül olvassa.
Ha jobban belegondolok még egy valamire való i.c. kábelt sem lehet venni ennyiért.
Ja és,hogy én miért nem csapok le rá ? Van itthon három pörgetőm is,abból kettő Philips.
Ez már tényleg nevetséges,hogy milyen elvárások vannak ezzel a 6 ezer forintos áron meghirdetett pörgetővel kapcsolatban.
Ja és,hogy én miért nem csapok le rá ? Van itthon három pörgetőm is,abból kettő Philips.
szinte csoda lenne, ha olvasná
CD-RW joval kesöbb jelent meg, mint amikorbol a keszülek való
CD-RW joval kesöbb jelent meg, mint amikorbol a keszülek való
Szia Dragonweed
Csak kérdezném, hogy ez a gép már tudja esetleg olvasni a CD-RW formátumot?
Csak kérdezném, hogy ez a gép már tudja esetleg olvasni a CD-RW formátumot?
1990/2-es szamban volt ...remélem nem kapok ki a modiktól a fecsegésért, be is fejezem.dragonweed írta: ↑2019.08.27., kedd 19:43Jaaa, hogy ez '92-es cikk!az nem ugrott be, én úgy 84-85-re saccoltam (85-től Kanadában éltem....) akkor kerestem utolsó itthoni munkahelyemen 5.200-at mint műszerész
![]()
rosszul voltál megfizetve :-) vagy :-(dragonweed írta: ↑2019.08.27., kedd 19:24Anyám borogass!.... Ez a cucc akkor 20 ezerbe került, az jó négyhavi fizetésem volt
![]()
en arra emlekszem: 92-ben egyetemröl (köztarsasagi) ösztöndij+demosntratori penz + diplomamunka cegetöl fizum 80e Ft/hot tett ki
..es 91-ben vettem 20e fölött a CD-614-et, ami azota is szolgal nalam
1) akkori 2) 1 darabnak 3) gyari allapotaban a bemutatasa: http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM3310.HTM