Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Rega planar 6 fekete
Re: Rega planar 6 fekete
Elkelt köszönöm !!!
Nem az ELTE BTK - n végeztem, de ez már az én szemem is bántja. Segítségként tudnám ajánlani a következő weboldalt: "https://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh12", az írásjelek használatában segít a 239.- es bekezdéstől kezdődően.audience írta: ↑2019.08.12., hétf. 12:34Jenő fórumtársat ha érdekli komolyan akkor ír nekem !!!vagy meg kérdezi privatban hogy mit kehet tudni a készülékről !!
Abba igazad van hogy lehet nem így kéne !!!
Viszont az hogy napi szinten mindenki unalomból ír ígérget az tel se jön megnézni közbe hozzá szól mindenhez !!netán jegeli valaki azt eltűnik !!
Elég sok negatív dolog ért az utóbbi napokban hetekben kicsit lehet túl ragaltam!!!
Nekem az Avx, egy magasabb szintű felületet jelent, így ehhez mérten gondolnám a hozzászólásokat is - legyen bár a megszólaló kereskedő, zene kedvelő, vagy csak eladó.
Ezzel egyetérteni természetesen nem kötelező.
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
Komolyan érdekel!
Írtam privát levelet.
Írtam privát levelet.

audience írta: ↑2019.08.12., hétf. 12:34Jenő fórumtársat ha érdekli komolyan akkor ír nekem !!!vagy meg kérdezi privatban hogy mit kehet tudni a készülékről !!
Viszont az hogy napi szinten mindenki unalomból ír ígérget az tel se jön megnézni közbe hozzá szól mindenhez !!netán jegeli valaki azt eltűnik !!
Elég sok negatív dolog ért az utóbbi napokban hetekben kicsit lehet túl ragaltam!!!
Jenő fórumtársat ha érdekli komolyan akkor ír nekem !!!vagy meg kérdezi privatban hogy mit kehet tudni a készülékről !!
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2678
bakker,ha kereskedő vagy,lehet nem igy kéne...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Budapesten megtudod nézni ha érdekel
Melyik boltba vettem ?
Oda van írva vásárlás napjától számla
Kereskedő vagyok és saját darab így a mo.forgalamazotol lett véve !!!!
Demo készülék volt !!!!!!!!
Hangszedo nincs benne !!!de nincs is oda írva !!!!
Melyik boltba vettem ?
Oda van írva vásárlás napjától számla
Kereskedő vagyok és saját darab így a mo.forgalamazotol lett véve !!!!
Demo készülék volt !!!!!!!!
Hangszedo nincs benne !!!de nincs is oda írva !!!!
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
Szervusz!
Néhány saját kép, szerintem és egy kicsit részletesebb leírás segítene az eladásban, gondolom a hangszedő nincs benne ebben az árban.
Melyik boltban vásároltad?
Hol lakik ez a lemezjátszó?
Jenő
Néhány saját kép, szerintem és egy kicsit részletesebb leírás segítene az eladásban, gondolom a hangszedő nincs benne ebben az árban.
Melyik boltban vásároltad?
Hol lakik ez a lemezjátszó?
Jenő
Legyen 250.000 !!!
Nem szeretném sokáig árulni !!!
Nem szeretném sokáig árulni !!!
Rega planar 6 fekete
Elado 1,5 hónapos Rega
Magyarországi
Számla a vásárlás napjától
Ára : 275.000 Ft