Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
RME ADI-2 Pro AD/DA Converter
Re: RME ADI-2 Pro AD/DA Converter
Nem árulom tovább 
Egy nagyszerű kis készülék! Nem ismerem az eladót, de kis szubjektív infó: 1,5 évig kerestem valamit, ami megfelelő szintű DAC, elő fok és füles AMP, sikertelenül, (egy jó komponensnyi pénzt utaztam el a meghallgatásokra) mellékesen szerettem volna, egy A/D konvertert, nem gondoltam, hogy ezen a vonalon megoldódik minden nyűgöm.
A szubjektív tapasztalatom, mint fejhallgató erősítő a Mcintos jobb 3x ennyiért, fél millás áron nincs versenytársa, A/D konverterként nem hallottam még jobbat, (ezzel digitalizálom a bakelitjeimet), mint DAC az Antelope Zodiac Platinum, ellenében én ezt választottam, de nemrég összeeresztettem a Chord Hugo TT-vel is. A Chord-hoz képest, fejhallgató kimeneten az RME-et éreztem jobbnak, vonalkimeneten a TT felbontásban jobb volt. Régóta gondolom, hogy a vonalkimenete, ami hagy némi kívánni valót, igaz mihez képest, (az Antelope-t ezen a vonalon is felülmúlta). A füles kimenetet kötve a végfokokra helyreáll a világ rendje, ebből kiindulva hamarosan a vonalkimenetel is elégedett, leszek. Szóval, aki teheti, tegyen egy próbát vele, főleg ha van egy jó fülese és tudni akarja mit tud. 4 az egyben egy áráért!
Szép napot mindenkinek.
A szubjektív tapasztalatom, mint fejhallgató erősítő a Mcintos jobb 3x ennyiért, fél millás áron nincs versenytársa, A/D konverterként nem hallottam még jobbat, (ezzel digitalizálom a bakelitjeimet), mint DAC az Antelope Zodiac Platinum, ellenében én ezt választottam, de nemrég összeeresztettem a Chord Hugo TT-vel is. A Chord-hoz képest, fejhallgató kimeneten az RME-et éreztem jobbnak, vonalkimeneten a TT felbontásban jobb volt. Régóta gondolom, hogy a vonalkimenete, ami hagy némi kívánni valót, igaz mihez képest, (az Antelope-t ezen a vonalon is felülmúlta). A füles kimenetet kötve a végfokokra helyreáll a világ rendje, ebből kiindulva hamarosan a vonalkimenetel is elégedett, leszek. Szóval, aki teheti, tegyen egy próbát vele, főleg ha van egy jó fülese és tudni akarja mit tud. 4 az egyben egy áráért!
Szép napot mindenkinek.
Tessék a fotó.Első tulajdonosa vagyok,szerintem nekem volt ilyen először az országban.Még az előtt rendeltem meg, mielőtt hivatalosan árulni kezdték.Tökéletes hibátlan állapotban eladó (mint az új)
- Csatolmányok
-
- 023.jpg (404.18 KiB) Megtekintve 2277 alkalommal
-
- 018.jpg (393.91 KiB) Megtekintve 2277 alkalommal
Tegyél fel nagy felbontású saját képeket, azt sokan értékelik, illetve írhatnál a garanciáról és pl mióta van nálad. 
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Így néz ki,elölről és a háta!Ez tényleg HIGH END!
- Csatolmányok
-
- 013.jpg (539.78 KiB) Megtekintve 2334 alkalommal
RME ADI-2 Pro FS – Thomann Magyarország Sajnos ez a link sem működik. 
RME ADI-2 Pro AD/DA Converter
Eladó HIGH END RME ADI-2 Pro Hogh-End 768 KHZ 2-Channel ADAT:SPDIF.AES/EBU AD/DA Converter.Hibátlan új állapotban.
ÁRA:400.000 Forint
ÁRA:400.000 Forint
- Csatolmányok
-
- 436273.jpg (2.86 KiB) Megtekintve 2603 alkalommal