Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

RME ADI-2 Pro AD/DA Converter

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
remete
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 10

Re: RME ADI-2 Pro AD/DA Converter

Hozzászólás Szerző: remete »

Nem árulom tovább :ohnoohnoohno:

ical
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 36

Hozzászólás Szerző: ical »

Egy nagyszerű kis készülék! Nem ismerem az eladót, de kis szubjektív infó: 1,5 évig kerestem valamit, ami megfelelő szintű DAC, elő fok és füles AMP, sikertelenül, (egy jó komponensnyi pénzt utaztam el a meghallgatásokra) mellékesen szerettem volna, egy A/D konvertert, nem gondoltam, hogy ezen a vonalon megoldódik minden nyűgöm.
A szubjektív tapasztalatom, mint fejhallgató erősítő a Mcintos jobb 3x ennyiért, fél millás áron nincs versenytársa, A/D konverterként nem hallottam még jobbat, (ezzel digitalizálom a bakelitjeimet), mint DAC az Antelope Zodiac Platinum, ellenében én ezt választottam, de nemrég összeeresztettem a Chord Hugo TT-vel is. A Chord-hoz képest, fejhallgató kimeneten az RME-et éreztem jobbnak, vonalkimeneten a TT felbontásban jobb volt. Régóta gondolom, hogy a vonalkimenete, ami hagy némi kívánni valót, igaz mihez képest, (az Antelope-t ezen a vonalon is felülmúlta). A füles kimenetet kötve a végfokokra helyreáll a világ rendje, ebből kiindulva hamarosan a vonalkimenetel is elégedett, leszek. Szóval, aki teheti, tegyen egy próbát vele, főleg ha van egy jó fülese és tudni akarja mit tud. 4 az egyben egy áráért! 36_1_11.gif

Szép napot mindenkinek.

remete
Fórumlakó
Fórumlakó

Tessék a fotó.Első tulajdonosa vagyok,szerintem nekem volt ilyen először az országban.Még az előtt rendeltem meg, mielőtt hivatalosan árulni kezdték.Tökéletes hibátlan állapotban eladó (mint az új)
Csatolmányok
023.jpg
023.jpg (404.18 KiB) Megtekintve 2277 alkalommal
018.jpg
018.jpg (393.91 KiB) Megtekintve 2277 alkalommal

item00
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: item00 »

Tegyél fel nagy felbontású saját képeket, azt sokan értékelik, illetve írhatnál a garanciáról és pl mióta van nálad. :smile28:
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC

remete
Fórumlakó
Fórumlakó

Így néz ki,elölről és a háta!Ez tényleg HIGH END!
Csatolmányok
013.jpg
013.jpg (539.78 KiB) Megtekintve 2334 alkalommal

remete
Fórumlakó
Fórumlakó

RME ADI-2 Pro FS – Thomann Magyarország Sajnos ez a link sem működik. :smile51:

remete
Fórumlakó
Fórumlakó

RME ADI-2 Pro AD/DA Converter

Eladó HIGH END RME ADI-2 Pro Hogh-End 768 KHZ 2-Channel ADAT:SPDIF.AES/EBU AD/DA Converter.Hibátlan új állapotban.
ÁRA:400.000 Forint
Csatolmányok
436273.jpg
436273.jpg (2.86 KiB) Megtekintve 2603 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”