Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Squeezebox Duet toroid trafós táppal
Re: Squeezebox Duet toroid trafós táppal
fel!
legyen 22.000 Ft!
legyen 22.000 Ft!
valakinek esetleg?
25e Ft!
25e Ft!
25e pénzért
Ingyenes Androidos app neve: Squeezer. Mindent irányít, csak a hálózati confighoz kell a saját távja.
Sikeres eladást!
Sikeres eladást!
Analog:Edwards Audio TT2SE - Heed Quasar+QPSU - Heed Si+X2+PAS - Klipsch RF7 Mk II
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W
Digital :LMS Server - AP Linux+SqueezeLite - Heed Canalot+QPSU
Mozi :HTPC(EQ APO+madVr) - Denon AVR-X3700H - Rotel RMB-1075 - Klipsch RF5+RF3MkII+RC7+RS35+RB5+KSW15+KSW12 - JVC D-iLA X30W
fel
az eddigi felvetődött kérdések alapján: nem Airplay, nincs USB és SD kártya bemenete
hálózati lejátszóként működik, online rádiót is lehet vele, illetve, ha jól tudom, létezik Spotify, Deezer "összekötés" is, legalábbis régen Deezer-ről játszottam le én is.
NAS-ra vezetékkel vagy helyi hálózaton keresztül WIFI-n is tud csatlakozni.
Irányítani a távirányítójával lehet, de korábbi androidos verziónál volt ingyesen applikáció is. Újabban nem tudom, hogy mennyire frissítették, volt egy idő, amikor bizonyos android verziószám felett csak csak néhány dolláros appal lehetett telóról is irányítani, az ingyenessel nem.
A távjának úgy tudom van saját DAC-ja is, meg van fejhallgató kimenete, de sosem használtam ezt a funkciót, így fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehet életre kelteni.
Nagyjából ennyi.
az eddigi felvetődött kérdések alapján: nem Airplay, nincs USB és SD kártya bemenete
hálózati lejátszóként működik, online rádiót is lehet vele, illetve, ha jól tudom, létezik Spotify, Deezer "összekötés" is, legalábbis régen Deezer-ről játszottam le én is.
NAS-ra vezetékkel vagy helyi hálózaton keresztül WIFI-n is tud csatlakozni.
Irányítani a távirányítójával lehet, de korábbi androidos verziónál volt ingyesen applikáció is. Újabban nem tudom, hogy mennyire frissítették, volt egy idő, amikor bizonyos android verziószám felett csak csak néhány dolláros appal lehetett telóról is irányítani, az ingyenessel nem.
A távjának úgy tudom van saját DAC-ja is, meg van fejhallgató kimenete, de sosem használtam ezt a funkciót, így fogalmam sincs, hogy ezt hogyan lehet életre kelteni.
Nagyjából ennyi.
- Junior72
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Szia. Tudsz egy elérhwtöséget adni.
Köszi: Gyula
Köszi: Gyula
Ha erre jár egy admin, szeretném megkérni, hogy a címből vegyek ki a toroid trafós tápegységet, azt külön fogom majd meghirdetni.
ÚJ ÁR
25.000 Ft - jó ideje nem használom
ÚJ ÁR
25.000 Ft - jó ideje nem használom
új ár
táp nélkül (saját tápegységével) 30e Ft, gyári akkuval a távban
táp nélkül (saját tápegységével) 30e Ft, gyári akkuval a távban
Új info: táp nélkül is eladó, fix 35.000 Ft a saját kapcsolóüzemű tápegységével, irányítóval és az irányító bölcsőjével.
Az egység tuningmentes.
Az egység tuningmentes.
határozottan emlékszem, hogy két képet töltöttem fel, de ha csak sikertelen feltöltés volt, vagy közben tűnt el, most biztosan jó lesz. A táp belseje.
- Csatolmányok
-
- IMG_20180721_185413901_HDR.jpg (756.44 KiB) Megtekintve 2724 alkalommal
Squeezebox Duet toroid trafós táppal
Eladó Squeezebox Duet szép állapotban. Az eredeti tápja is megvan.
Egészen elképesztő változásokat hozott az épített táp, minden sokkal "valósabb" és "élethűbb" lett. A hozzá épített táp 9V-os. 1 amperig két eszköz is ráköthető. Nekem egy bluetooth vevő volt még rajta néha.
Személyesen Budapesten vagy néha Jászberényben.
Ára a táppal: 60000 Ft (illetve jár hozzá az eredeti kapcsolóüzemű is).
Egészen elképesztő változásokat hozott az épített táp, minden sokkal "valósabb" és "élethűbb" lett. A hozzá épített táp 9V-os. 1 amperig két eszköz is ráköthető. Nekem egy bluetooth vevő volt még rajta néha.
Személyesen Budapesten vagy néha Jászberényben.
Ára a táppal: 60000 Ft (illetve jár hozzá az eredeti kapcsolóüzemű is).
- Csatolmányok
-
- IMG_20180721_190113877_HDR.jpg (664.74 KiB) Megtekintve 2783 alkalommal