http://totel.hu/hifi-erosito-szerviz.htmlmancsos írta: ↑2018.08.19., vas. 09:48Sziasztok !
Egy Marantz UD 5005-ös lejátszó javításához keresek szakembert.
A lejátszó kb 10-20 percig tökéletesen üzemel, aztán leáll. Áramtalanítja magát és egy "FL OFF" feliratú led villogni kezd az előlapon. Semmire nem reagál többé. Ha a hálózatból kihúzom, és "pihen" kb 1/2 órát ,akkor újra indul.
Előre is kösz az ötleteket, segítséget!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd/Sacd javítás
Re: Cd/Sacd Javítás
.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 4
szia,van egy onkyo dr s 501em ,a dvd t nem olvassa és valami kókánytól.... vettem,esetleg belenéznél ........nincs kérdőjelem....bocs 

Sziasztok !
A lejátszó kb 10-20 percig tökéletesen üzemel, aztán leáll. Áramtalanítja magát és egy "FL OFF" feliratú led villogni kezd az előlapon. Semmire nem reagál többé. Ha a hálózatból kihúzom, és "pihen" kb 1/2 órát ,akkor újra indul.
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok ! Vacakol a Marantz Cd pörgetőm tudtok valaki ajánlani Hajdú-Biharban ?
Cd/Sacd Javítás
17 minutes ago, tonee73 said:
Nem tudom milyen gépet kellene javítani, de ha jól emlékszem tunerman tatabányai...
Köszi. Ő Denont nem javít, de rákérdezek majd.
Zajkeltő eszközök : Arcam Delta 290/Denon AVR-1907, Celestion DITTON3/ Denon DCD-980/Rotel RCD-930AX/LG BP-325/ DUAL CS505-3/SUPEX SM100E mk3/HFM I phono, Infocus IN72.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6302
Cd/Sacd Javítás
9 minutes ago, hifia said:
Üdv. mindenkinek. Denon cd javításra lenne szükségem. Tudnátok valakit ajánlani Tatabánya/Budapest környékén ? Telszámot pm-ben kérnék ,ha lehetséges. Előre is köszönöm. András.
Nem tudom milyen gépet kellene javítani, de ha jól emlékszem tunerman tatabányai...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Cd/Sacd Javítás
Üdv. mindenkinek. Denon cd javításra lenne szükségem. Tudnátok valakit ajánlani Tatabánya/Budapest környékén ? Telszámot pm-ben kérnék ,ha lehetséges. Előre is köszönöm. András.
Zajkeltő eszközök : Arcam Delta 290/Denon AVR-1907, Celestion DITTON3/ Denon DCD-980/Rotel RCD-930AX/LG BP-325/ DUAL CS505-3/SUPEX SM100E mk3/HFM I phono, Infocus IN72.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Cd/Sacd Javítás
On 2018. 04. 26. at 10:21 PM, vtomcsire said:
Szia!
Én megnézném a fejmozgató motort, ill hogy akadás mentesen mozog e a fej a pályán motor nélkül. A tápegséget is érdemes még megnézni. Ha ezek nem hoztak eredményt, akkor valószínű optika cserés lesz. Ha nem vagy szaki akkor ne csináld!
Üdv!
Bocs, így jobb lesz
Köszönöm válaszod. Sajnos nem vagyok szaki. És gyanítom optika cserés lehet a dolog. És ebből gondolom, hogy sajnos másik készülékre sem érdemes beruházni, mert az optika veszély ott is fenn áll.
Cd/Sacd Javítás
Szia!
Én megnézném a fejmozgató motort, ill hogy akadás mentesen mozog e a fej a pályán motor nélkül. A tápegséget is érdemes még megnézni. Ha ezek nem hoztak eredményt, akkor valószínű optika cserés lesz. Ha nem vagy szaki akkor ne csináld!
Üdv!
Bocs, így jobb lesz
Cd/Sacd Javítás
Szia!
Üdv!
-
- Újonc fórumos
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lehet volt már ez a kérdés, és meg is lett válaszolva, így ha a kérdésem ismétlő, kérem ne zúdítsátok rám a köveket. :-)
Egy Philips DVD 963SA dvd lejátszóm van. És az lenne a probléma vele, hogy néhány eredeti SACD-t nem ismer fel. Csak keresi-keresi, de semmi. A többi megy pöccre. A lemezek nem karcosak, én magam vettem őket, így karcmentesek. A sima eredeti audio cd-ket olvassa. Viszont néhány eredeti dvd-nél viszont ugrik. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? A segítséget és jó tanácsokat előre is köszönöm szépen.
-
- Újonc fórumos
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lehet volt már ez a kérdés, és meg is lett válaszolva, így ha a kérdésem ismétlő, kérem ne zúdítsátok rám a köveket. :-)
Egy Philips DVD 963SA dvd lejátszóm van. És az lenne a probléma vele, hogy néhány eredeti SACD-t nem ismer fel. Csak keresi-keresi, de semmi. A többi megy pöccre. A lemezek nem karcosak, én magam vettem őket, így karcmentesek. A sima eredeti audio cd-ket olvassa. Viszont néhány eredeti dvd-nél viszont ugrik. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? A segítséget és jó tanácsokat előre is köszönöm szépen.
Cd/Sacd Javítás
Szerintem keress bontottat, akad belőle más okból elhalt példány szép számmal. Az ennek szánt "keres" rovatban érdemes feladni egy hirdetést.
Köszönöm, teszek egy próbát.
Cd/Sacd Javítás
Kedves Kollégák!
CyberHome CH-DVD 635S típusú, jó hangú DVD-játszómban megrepedt a fejmozgató motor műanyag fogaskereke. Mérete: 6 mm külső és 2 mm belső átmérő, 12 fog.
A lejátszó, egyéb tekintetben tökéletes állapotban van. Hol tudnék másik fogaskereket szerezni.
Szerintem keress bontottat, akad belőle más okból elhalt példány szép számmal. Az ennek szánt "keres" rovatban érdemes feladni egy hirdetést.
.
Cd/Sacd Javítás
Kedves Kollégák!
CyberHome CH-DVD 635S típusú, jó hangú DVD-játszómban megrepedt a fejmozgató motor műanyag fogaskereke. Mérete: 6 mm külső és 2 mm belső átmérő, 12 fog.
A lejátszó, egyéb tekintetben tökéletes állapotban van. Hol tudnék másik fogaskereket szerezni.
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
Cd/Sacd Javítás
Üdv.
Keresek Sony kss-240A lézer fejet. Lehet után gyártott is.
http://bolthely.hu/infotechkft/lista/4a ... _lezerfej_
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
Cd/Sacd Javítás
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Cd/Sacd Javítás
Üdv.
Keresek Sony kss-240A lézer fejet. Lehet után gyártott is.
Cd/Sacd Javítás
Szia! Lenne egy B&O CDX-em javításra elvállalod?
Tannoy K3838 Surround: Tannoy Saturn S6 Center: Tannoy S8c Erősítő: Marantz SR-7005
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy vintage Marantz CD 84 lejátszót pár éve. Ritkán használom, de kezdettől fogva egy fura hibája van. Időnként nem ismeri fel a behejezett lemezt. Tudnátok abban segíteni, hogy mi lehet az oka, vagy hol tudnám megjavíttatni, mert egyébként nagyon jó. A lencse tisztításával már próbálkoztam, de a hatás nem tartós.
Újra és újra, váratlanul produkálja a hibát.
Előre köszönök bármilyen segítséget.
Üdvözlettel:
Attila
Behelyezett.
és retroaudio.hu
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni:
Vettem egy vintage Marantz CD 84 lejátszót pár éve. Ritkán használom, de kezdettől fogva egy fura hibája van. Időnként nem ismeri fel a behejezett lemezt. Tudnátok abban segíteni, hogy mi lehet az oka, vagy hol tudnám megjavíttatni, mert egyébként nagyon jó. A lencse tisztításával már próbálkoztam, de a hatás nem tartós.
Újra és újra, váratlanul produkálja a hibát.
Előre köszönök bármilyen segítséget.
Üdvözlettel:
Attila
Cd/Sacd Javítás
Quad 66 CD-játszó javitására kit javasoltok Budapesten? (Philips mechanika van benne)
retroaudio.hu
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
TÜŰ Bendegúz
- quad
- Fórumlakó
- Értékelés: 77
Cd/Sacd Javítás
Quad 66 CD-játszó javitására kit javasoltok Budapesten? (Philips mechanika van benne)
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, McIntsh MC30, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, ML Electromotion ESL, STAX Lambda Signature, SR-404
Cd/Sacd Javítás
Szia! Van egy Dual CD41 cd lejátszóm. Az a baj vele, hogy némelyik írott lemeznél lejátszás közben kattogás hallatszik. Nem a lejátszóból, hanem a hangfalakból. Olvasásnál lehet valami probléma. Orvosolható lehet a probléma? (KSS-123A fej van benne)
Találkoztam anno ezzel a jelenséggel. Nagy valószínűséggel a tökéletlen CD írás hozadéka. Volt olyan kommersz univerzális CD/DVD pörkölőm, amellyel sikerült olyan CD-ket írni - alapanyag/sebesség függvényében - amiknél pattogó hangot lehetett hallani lejátszáskor. Az autóm Sony optikás CD játszója különösen érzékeny volt erre. Pl. gyárilag 8x-tól írható adatlemezre írtam szofveresen engedélyezett alacsonyabb sebességgel és nem lett igazán jó. Amikor áttértem kifejezetten CD írásra készült pörkölőre (Plextor), és 4x-esen írtam a gyárilag 2x-től írható korongokat, minden ilyen gondom megszűnt. A CDM... mechanikás eszközeim egyébként kevésbé voltak ilyesmire érzékenyek, mint a KSS...optikák.
.
Cd/Sacd Javítás
Szia! Van egy Dual CD41 cd lejátszóm. Az a baj vele, hogy némelyik írott lemeznél lejátszás közben kattogás hallatszik. Nem a lejátszóból, hanem a hangfalakból. Olvasásnál lehet valami probléma. Orvosolható lehet a probléma? (KSS-123A fej van benne)