Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer BDP-150 3D BluRay, Sacd Player
Vételár megérkezett, csomagot elvitte a futár, zárom.
Én már úgy vettem itt a fórumon,sajnos a "rátételt" nem tudom hogyan kell.
Azért köszönöm az infót. Majd utánaolvasok valahol. Routerre, mediaplayerre raktam már, gondolom ez sem lehet sokkal nehezebb.
Köszönöm az infot. Mennyire bonyolult rátenni a cfw-t?
Én már úgy vettem itt a fórumon,sajnos a "rátételt" nem tudom hogyan kell.
Jó hidegre kelünk ma, be is fagyott
Akkor, ha adsz nevet, számlaszámot, akkor akár el is utalom a pénzt. Holnap fel tudod adni? Természetesen privátban!
Ment PÜ-ben.
Igen eladó, nálam már egy bdp-x300 dolgozik, de cfw arra is jó volna.
Akkor, ha adsz nevet, számlaszámot, akkor akár el is utalom a pénzt. Holnap fel tudod adni? Természetesen privátban!
Igen eladó, nálam már egy bdp-x300 dolgozik, de cfw arra is jó volna.
Nincs semmi hibája, viszont a cfw engem is érdekelne.
Ettől függetlenül eladó még a lejátszó?
Nincs semmi hibája, viszont a cfw engem is érdekelne.
Üdv!
Nekem ilyen van de cfw okosított ami viszi a bd iso filét is,cfw nélkül nem viszi,
Köszönöm az infot. Mennyire bonyolult rátenni a cfw-t?
Szia
Érdekelne a lejátszó. Ha jól tudom ez megbírkózik a bd iso file-okkal is. Erről tudsz valami infót adni? Esetleg budaörsi átvétel megoldható?
Üdv titus26
Üdv!
Nekem ilyen van de cfw okosított ami viszi a bd iso filét is,cfw nélkül nem viszi,
Persze, vatera futár 1490Ft előreutalással.Rendben. Holnap jelentkezek.Még az állapotáról nem esett szó. Látom külsőleg rendben van, legalábbis annak tűnik a képek alapján. Műszakilag is rendben van?
Az nem túl jó nekem. Posta játszik?
Persze, vatera futár 1490Ft előreutalással.
Az nem túl jó nekem. Posta játszik?
Kedden és szerdán.
Főleg a XIII. Kerületbe járunk.
Már elcsomagolva várja új gazdáját, de ha hétvégéig nem megy el, akkor újra rendszerbe kötöm.
Értem. Megpróbálom kideríteni, hogy boldogul-e ezzel a formátummal. Pesten hol tudnánk összefutni, az M1 irányába meddig tudsz eljönni?
Már elcsomagolva várja új gazdáját, de ha hétvégéig nem megy el, akkor újra rendszerbe kötöm.
Őszinte leszek, nem tudom. Én szinte csak nasról játszottam mkv-ket.
Budaőrs nem esik útba, de Pesten összefuthatunk.
Esetleg ki tudod próbálni, hogy lejátsza-e?
Szia
Érdekelne a lejátszó. Ha jól tudom ez megbírkózik a bd iso file-okkal is. Erről tudsz valami infót adni? Esetleg budaörsi átvétel megoldható?
Üdv titus26
Őszinte leszek, nem tudom. Én szinte csak nasról játszottam mkv-ket.Budaőrs nem esik útba, de Pesten összefuthatunk.
Szia
Üdv titus26
Eladóvá vált egy Pioneer BDP-150 3D BluRay, SACD lejátszó, ami az av-online szerint ajánlott vétel.
Itt a tesztje: https://www.av-online.hu/lejatszo/pione ... -teszt_619
Egy Pioneer BDP-X300 váltotta.
A lejátszó Hatvanban lakik, de Budapesti átvétel megoldható.
Ára: 19.990Ft
Műszaki adatok Támogatott lemezformátumok: SACD, Blu-ray (BD-ROM, BD-R, BD-RE), DVD-Video (DVD-R/-RW, DVD+R/+RW), CD, CD-R/-RW, DTS-CD, AVCHD/AVCREC Támogatott HD formátumok: Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio Videó D/A konverter: 148,5 MHz/12 bit Audio D/A konverter: 192 kHz/24 bit Kimenetek: HDMI, kompozit, analóg sztereó RCA, digitális koax LAN csatlakozás: Ethernet porton keresztül USB csatlakozás: 1 db előlapi + 1 db hátoldali szabványos A típusú aljzat Áramfelvétel: 20/0,45 watt Méretek: 435x58x250 mm Súly: 2,1 kg