Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bakelit lemezjátszó, Rotel RP855 eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
s8109csa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: s8109csa »

Akkor erről úgy érzem lecsúsztam. FENÉBE!
Processzor: Marantz AV7705, Végfok: ROTEL RMB-1585
Front: 2x Focal Aria 926, Center: Focal Aria CC-900, Surround: Focal Aria SR900, Subwoofer: Focal Sub 1000F
Lejátszók: Oppo UDP-203, Synology DS-213+ (NAS) + Hiface TWO  LP: Rotel RP-855 + Ortofon 2M Blue + fpalotas MM
TV: Philips 65PUS7363/12

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: petriko »

Válasz is ment.
Egyúttal jegelem a hirdetést.

SACD12
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: SACD12 »

Ment PÜ .

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszönöm! Akkor legyen az ára 30000 forint

Gabor970
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: Gabor970 »

24 év után megválnék Rotel RP855 típusú lemezjátszómtól. Audio-Technika AT110e MM hangszedő van benne, alig néhány órát működött, szinte új.
Korához képest megkímélt állapotú. 1999-es költözésünk óta, talán kétszer hallgattam. Az elmúlt 10 évet, egy újabb költözés okán, a pincében töltötte, teljesen kihasználatlanul. Néhány hónaposan vásároltam, használtan, a gyári lemeztányér helyett, sárga kevlár alátéttel. Sajnos a plexi teteje kicsit karcos, de nem vészes. Rosszul viselte a költözéseket. Nem szembetűnő, csak közelről, fényvisszaverést vizsgálva látszik. (fotók hamarosan)
Eredeti RCA kábelét esetleg érdemes aljzatra cserélni.
Pillanatnyilag egy Dunaudio STI50 erősítővel tudom demonstrálni, mivel a házban csak annak van MM Phono bemenete. Ma beüzemeltem, és kicsit hallgattam. Meglepett a hangja
Tényleg nagyon más, mint a digitális források. Sokkal kellemesebb, levegősebb, testesebb.

Itt a tesztje:
http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM3811.HTM

Sajnos az értékéről nincs fogalmam, ezért hasamra ütve, legyen 50000 forint, de szívesen fogadom a segítő észrevételeket.

A Dual 505-3, melyhez a HFM hasonlította, 25e -max 30e- körül kerülne ugyanilyen (korú) hangszedővel. Az érték becsléséhez talán segítség. 

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút

24 év után megválnék Rotel RP855 típusú lemezjátszómtól. Audio-Technika AT110e MM hangszedő van benne, alig néhány órát működött, szinte új.
Korához képest megkímélt állapotú. 1999-es költözésünk óta, talán kétszer hallgattam. Az elmúlt 10 évet, egy újabb költözés okán, a pincében töltötte, teljesen kihasználatlanul. Néhány hónaposan vásároltam, használtan, a gyári lemeztányér helyett, sárga kevlár alátéttel. Sajnos a plexi teteje kicsit karcos, de nem vészes. Rosszul viselte a költözéseket. Nem szembetűnő, csak közelről, fényvisszaverést vizsgálva látszik. (fotók hamarosan)
Eredeti RCA kábelét esetleg érdemes aljzatra cserélni.
Pillanatnyilag egy Dunaudio STI50 erősítővel tudom demonstrálni, mivel a házban csak annak van MM Phono bemenete. Ma beüzemeltem, és kicsit hallgattam. Meglepett a hangja
Tényleg nagyon más, mint a digitális források. Sokkal kellemesebb, levegősebb, testesebb.

Itt a tesztje:
http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM3811.HTM

Sajnos az értékéről nincs fogalmam, ezért hasamra ütve, legyen 50000 forint, de szívesen fogadom a segítő észrevételeket.

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”