Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Musical Fidelity V-dac

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
Sami
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 100

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: Sami »

Igen, tulajdonképpen ez tőrtént, ha megkapta az új tulaj lezárom a hirdetést.
Elkelt

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

Megvéve!
Igen, tulajdonképpen ez tőrtént, ha megkapta az új tulaj lezárom a hirdetést.

audio
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: audio »

Megvéve!

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

20e Ft, ennyiért más biztos hogy nem adná el ezt a dacot!

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

22e ft

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

Még megvan a v-dac, olcsón adom talán más oda sem adná ennyi pénzért de nekem nincs rá szükségem.

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

Sziasztok,

Nekem is ilyen DAC-om van, és annyiban szólnék hozzá hogy egy pc alaplapról "lelopott" spdif jellel hajtom meg, igaz több alaplapot is kipróbáltam, de mindenféleképpen megéri a beavatkozást mert a hangzás javára vált (legalábbis nálam). Előtte sokáig hallgattam egy Musiland 01 USD usb-spdif converterrel, azzal másabb lett a hangzása, sokat dobott az is a hangján legalábbis az én fülemnek... szóval aki szimpatizál vele, bátran vásárolja meg, mert megéri az árát.
Üdv,

Én is az alaplapi spdif-et részesítem előnybe az optikai a legjobb de optikai és optikai közt óriási különbségek lehetnek hang tekintetében. Nálam a pc alaplapi optikai kimenet szól a legjobban egy igazán jó dac-al komoly sub tartomány lessz.
Usb-t ritkán használok, külső usb spdif átalakítóval nem is érdemes foglalkozni mert meg se fogja közelíteni az alaplapi spdif hangját. Ennél a v-dac nál is próbálkoztam az optikaival megkínálni de nem éreztem nagy különbséget a hangzásban az usb és az optikai között, coax-al is kipróbáltam a coax számomra egy kicsit mindig tompábban szól de van amelyik dac szereti. 

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: Doky »

Tisztelt urak!

Ez egy tisztességes belépő dac a jobbik fajtából!
A MF belépő dac-ja ami a jelenlegi árat maximálisan megéri!
Ezért az árért valaki jó vásárt csinál(t)!

A hangja nekem egy kellemes Marantz, Philips cd játszót idéz...
De amit Sami ír azt én is felfedeztem (nem ennyire hangsúlyozva), de csak mert hallottam (hallgattam) komolyabb/drágább dac-ot!

És mégcsak annyit tennék a dologhoz hogy Sami korrektségét meg lellene köszönni nem pedig "meglepődni"!
Peace!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Northman
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: Northman »

Sziasztok,

Nekem is ilyen DAC-om van, és annyiban szólnék hozzá hogy egy pc alaplapról "lelopott" spdif jellel hajtom meg, igaz több alaplapot is kipróbáltam, de mindenféleképpen megéri a beavatkozást mert a hangzás javára vált (legalábbis nálam). Előtte sokáig hallgattam egy Musiland 01 USD usb-spdif converterrel, azzal másabb lett a hangzása, sokat dobott az is a hangján legalábbis az én fülemnek... szóval aki szimpatizál vele, bátran vásárolja meg, mert megéri az árát.
Üdv,

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

Sziasztok!

Szerintem ez egy nagyon jó kis DAC (ár/érték arányban mindenképp), nekem is volt ilyen, nem olyan nagy felbontású mint a Vdac II, de én jobban szerettem a hangját,
zeneibb, levegős és dinamikus.
Bemelegedés után érdemes hallgatni. Az USB 44/48 khz-et tud (nem asszinkron), alapvetően elég, igényli a jó kábelt.

http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=83

Üdv!:
Gábor

Elképzelhető hogy egy jobb táppal jobb lenne kicsivel a hangja, mert ugye a táp nem az eredeti hanem valaki csinált hozzá egyet ami nagyon kontárra sikeredett az a baj a táp dugó nagyon vékony kör alakú olyan mint a régi nokia töltő csak 12v osba 

Nekem nincs ilyen vékony dugós tápom, költeni meg nem fogok rá mert nem tetszik.
Ettől még másnak okozhat örömet, ha valakinek nincs ettől jobb dac ja akkor ez egy nagyon szuper kis dac lessz. Ennyi pénzért!

PunisheR_76
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: PunisheR_76 »

Sziasztok!

Szerintem ez egy nagyon jó kis DAC (ár/érték arányban mindenképp), nekem is volt ilyen, nem olyan nagy felbontású mint a Vdac II, de én jobban szerettem a hangját,
zeneibb, levegős és dinamikus.
Bemelegedés után érdemes hallgatni. Az USB 44/48 khz-et tud (nem asszinkron), alapvetően elég, igényli a jó kábelt.

http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=83

Üdv!:
Gábor

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

Képet-képeket kérhetek? Kicsit zavartnak érzem a megfogalmazást, mintha az eladó tudná, hogy valami bibi van vele. A szöveg középső sora minek egy hirdetésben? a kezdő dac az szerintem 50-100 dollár körül van, de azért ennek sokkal jobbnak kell(ene) lennie. Ennek ellenére érdekel........(audiophile59@gmail.com)
Mit honnan nézünk, Hol is kezdjem nekem ez nagyon sötéten szól a tere korlátolt a basszusai nem rosszak de eléggé pufogós a közepe egy bizonyos hang erő fölött nagyon erőltetetté válik, ez főként énekhangnál zavaró, amikor hallgattam mindig az volt az érzésem mintha egy szűk csőből jönne a zene, az én megítélésemben ez a dac elég gyenge akkor miért mondjam azt hogy ilyen jó vagy olyan jó. Ezeken kívül nem észleltem más hibát vele. Pont ezért szeretném eladni hátha másnak nagyobb örömet tud okozni mint nekem. Én senkit nem akarok megbántani de ez a dac maximum ezektől az ebayes kínai dac-ok-tól jobb meg a Sound Blaster-től. 25e ft megér szerintem

audio
Értékelés: 0

Musical Fidelity V-dac

Hozzászólás Szerző: audio »

Képet-képeket kérhetek? Kicsit zavartnak érzem a megfogalmazást, mintha az eladó tudná, hogy valami bibi van vele. A szöveg középső sora minek egy hirdetésben? a kezdő dac az szerintem 50-100 dollár körül van, de azért ennek sokkal jobbnak kell(ene) lennie. Ennek ellenére érdekel........(audiophile59@gmail.com)

Sami
Fórumlakó
Fórumlakó

Musical Fidelity V-dac

mk1 fekete színű hibátlan doboz megvan de a tápja nem az eredeti valaki csinálta hozzá én már igy vettem beindul vele, 24bit 192khz ez egy kezdő dac, tetszetősen szól de annak tudom ajánlom aki első dac-nak szeretné használni vagy másod rendszerbe mert messze nem az igazi, nincs baj a hangjával de nem az én világom. optikai, coax és usb bemenete van.

25eft

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”