Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pioneer BDP-430 3D Blu-Ray lejátszó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
mezoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mezoli »

Pár fotót tudnál küldeni róla és a távjáról?
Köszi,jöhet emailben is:

egyikmegyeri@gmail.com

mezoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: mezoli »

Szeretett Pioneer BDP-430 lejátszóm eladó. Kitűnő kép és hangminőség. 

Eladás oka: nem játssza le a Prometheus és az Én, a Robot eredeti BD-ket sem 2D sem 3D-ben. Korábban lejátszotta, nem tudom mi lehet a baja. A 20th Century Fox logóig játssza le mindkettőt. Más Blu-Ray lemezeimmel nem tapasztaltam problémát, de ennek ellenére hibásan árulom. Talán egy korábbi firmware visszarakása is megoldja a problémát. 

Ára: 13 ezer Ft. Doboza megvan. Posta OK (postával 15 ezer). Hajszálkarcok előfordulnak a player tetején. 

Engem lehetséges,hogy érdekelne a készülék.Érdekelne,hogy a hálózati funkciói működnek-e,sima dvd-vel próbáltad-e?Én még egyelőre csak ilyenre használnám.És egy postát szeretnék adott esetben Székesfehérvárra.

Johnny88
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Johnny88 »

Szeretett Pioneer BDP-430 lejátszóm eladó. Kitűnő kép és hangminőség. 

Eladás oka: nem játssza le a Prometheus és az Én, a Robot eredeti BD-ket sem 2D sem 3D-ben. Korábban lejátszotta, nem tudom mi lehet a baja. A 20th Century Fox logóig játssza le mindkettőt. Más Blu-Ray lemezeimmel nem tapasztaltam problémát, de ennek ellenére hibásan árulom. Talán egy korábbi firmware visszarakása is megoldja a problémát. 

Ára: 13 ezer Ft. Doboza megvan. Posta OK (postával 15 ezer). Hajszálkarcok előfordulnak a player tetején. 

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”