Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Marantz SA8400 arany szinben
- Adamskyy
- Törzsvendég

- Értékelés: 435
Megvenném a CD játszót, ha esetleg újra aktuális lesz.
üdv, Tibor, 06209269815
Már a futár elvitte az új tulajnak.
Köszönöm a lehetőséget,zárom a hirdetést.
Megvenném a CD játszót, ha esetleg újra aktuális lesz.
üdv, Tibor, 06209269815
- Adamskyy
- Törzsvendég

jegelve.
- Adamskyy
- Törzsvendég

Eladó egy Marantz SA8400 tipusú lejátszó. Állapota nagyon szép. A tetején nyomot hagyott egy rajta lévő készülék nyoma. Nem sérülés,csak elszíneződés. Nem súroltam,nem akartam karcolni,vagy megsérteni a felületét. A távirányítója is meg van!
Hibás! A tálca nem nyílik ki minden esetben és nem is megy vissza megfelelően,rá kell segíteni kézzel.(lehet tálcanyitó fogaskerék,vagy a kis gumi nyúlt meg,mivel a motor hallatszik,hogy dolgozik)
A lemezek közül előfordul,hogy nem mindet olvassa be,de az is lehet,hogy a tálca okozza,mivel,mint írtam nem megy a helyére megfelelően. Most egy cd-vel teszteltem és működött szépen.
Én nem foglalkoztam vele,már jó ideje polcon áll. Javíttatni eddig nem volt sehol,célom volt,hogy a Totelhez eljuttatom,de mivel már nem cd-zem,így feleslegesnek tartottam.
Egy kis ráfordítással egy nagyon jó készüléket lehet összehozni.
Emiatt az ára:
30.000ft
Futárral is tudom küldeni,gondosan csomagolva.