Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Cd/Sacd javítás
Cd/Sacd Javítás
Leszedtem a tetejét, megmozgattam a csatlakozókat, és meggyógyult.
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
A Philips Cd160-om zenehallgatás közben elnémult , és azóta nem tudom mi lehet vele. A vonali kimeneten használtam.
- glevente
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
Van egy Cambridge Audio 540C CD lejatszom. Van egy kis problemaja, neha beragad es nem adja ki a cd-t, fel uton megakad. Talalkozott mar ilyennel valaki? Tudnatok segiteni javitasban ?
Udv.
Megnézem délután milyen állapotban van a gumigyűrű és fogaskerék, bár szerintem a fogaskerékkel nincs baj, mert nem szaggat nyitásnál, csak megtorpan ugye a nyitásnál. Azt mondjuk nem tudom, hogyan kell kicserélni, de majd megnézem mi lehet a módja. A gumigyűrű gondolom akkor rossz, ha ki van nyúlva, ugye?
Ha kivan nyúlva az nem jó
Szét kell szedni egy kicsit
Az elejét levenni, a fiók takaró díszt levenni és kifordítani ki kell feszíteni csavarhúzóval a kereket, és gyűrűt kivenni
Vissza,gumi fel, kerék bepattan, fiók berak, eleje vissza és kész
Cd/Sacd Javítás
Megnézem délután milyen állapotban van a gumigyűrű és fogaskerék, bár szerintem a fogaskerékkel nincs baj, mert nem szaggat nyitásnál, csak megtorpan ugye a nyitásnál. Azt mondjuk nem tudom, hogyan kell kicserélni, de majd megnézem mi lehet a módja. A gumigyűrű gondolom akkor rossz, ha ki van nyúlva, ugye?
Ha kivan nyúlva az nem jó
Szét kell szedni egy kicsit
Az elejét levenni, a fiók takaró díszt levenni és kifordítani ki kell feszíteni csavarhúzóval a kereket, és gyűrűt kivenni
Vissza,gumi fel, kerék bepattan, fiók berak, eleje vissza és kész
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Cd/Sacd Javítás
Kipróbáltam ma reggel a 10 perces kérdést, bekapcsolás után 10 percet melegedett a gép, de sajna a tálca ezután is megtorpant nyitásnál...
Akkor lehet csak a Gumigyűrű lesz ?
Nekem van,de tálcanyitó fogaskerékkel, ha esetleg kellene, jó lesz tartalékba
Cd/Sacd Javítás
Kipróbáltam ma reggel a 10 perces kérdést, bekapcsolás után 10 percet melegedett a gép, de sajna a tálca ezután is megtorpant nyitásnál...
Akkor lehet csak a Gumigyűrű lesz ?
Nekem van,de tálcanyitó fogaskerékkel, ha esetleg kellene, jó lesz tartalékba
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
Cd/Sacd Javítás
Cd/Sacd Javítás
A gumigyűrű milyen állapotban van ?
jó kérdés, nem néztem, az is lehet,hogy csak az a baj. holnap leveszem a tetejét és megnézem., köszi a tippet!
értem. de úgy emlékszem, hogy első nyitásnál mindig megtorpan...
Cd/Sacd Javítás
Cd/Sacd Javítás
Itt arra lettem volna kiváncsi hogy semmi nyitogatás ha bekapcsolod, csak 10 perc bekapcsolás után egyből nyit-e.
10 perc után már elég jól nyit, de holnap lemérem.
Itt arra lettem volna kiváncsi hogy semmi nyitogatás ha bekapcsolod, csak 10 perc bekapcsolás után egyből nyit-e.
Cd/Sacd Javítás
Cd/Sacd Javítás
Ha bekapcsold és csak vársz 10 percet nyit egyből, vagy akkor sem?
A fiók nyitó motor áramkörében valamelyik kondenzátor rendetlenkedik, szerintem, vagy a tápban
Szia!
Rotel rcd 865bx.
A fiók nyitó motor áramkörében valamelyik kondenzátor rendetlenkedik, szerintem, vagy a tápban
Cd/Sacd Javítás
Szia!
Rotel rcd 865bx.
Cd/Sacd Javítás
Egy pontos tipus estleg ?
Szia!
Rotel rcd 865bx.
A Rotel cd lejátszóm csinálja mostanában, hogy hidegen nehezen adja ki a lemeztálcát. Bemelegedés után nem jelentkezik a probléma. Kiadja, de vár egy-két másodpercet mintha gondolkodna kicsit, aztán jön ki a tálca. Van valakinek ötlete mi lehet ez és hogyan tudnám megjavítani?
Köszönöm!
Cd/Sacd Javítás
A Rotel cd lejátszóm csinálja mostanában, hogy hidegen nehezen adja ki a lemeztálcát. Bemelegedés után nem jelentkezik a probléma. Kiadja, de vár egy-két másodpercet mintha gondolkodna kicsit, aztán jön ki a tálca. Van valakinek ötlete mi lehet ez és hogyan tudnám megjavítani?
Köszönöm!
Cd/Sacd Javítás
Köszönöm!
Szia!
Ezenkívül, még lehet itthon donor készüléket vásárolni.
Ha megnézed hogy mikbe van VAM1202, akkor nem igen bontod szét
http://vasiltech.narod.ru/CD-Player-DAC-Transport.htm
Cd/Sacd Javítás
Szia!
Ha megnézed hogy mikbe van VAM1202, akkor nem igen bontod szét
http://vasiltech.narod.ru/CD-Player-DAC-Transport.htm
Cd/Sacd Javítás
Szia!
a magyar oldalon a termék kifutott, nem rendlehető. S próbálok még egy kört futni itthon, aztán jöhet az ebay. A mechanikám jó, csak a mágnest tartó műanyag adta meg magát a motor felső részéén. Így inkább telejs futóművet rendelek.
Szia!
Aporokon is előfordul ritkán, de az USA-ból rendeltek, bár lassan érkeznek, de működnek.
Üdv
doktor
Szia!
a magyar oldalon a termék kifutott, nem rendlehető. S próbálok még egy kört futni itthon, aztán jöhet az ebay. A mechanikám jó, csak a mágnest tartó műanyag adta meg magát a motor felső részéén. Így inkább telejs futóművet rendelek.
Szia
Ha nem sikerülne itthon
Igaz az USA-ból jön, de eredetiek elvileg, küldenek ide is
Van nagyon sok tipus
http://www.ebay.com/sch/bh5767/m.html?i ... 7675.l2562
http://tinyurl.hu/9wO6/
Cd/Sacd Javítás
Szia!
Szia
Ha nem sikerülne itthon
Igaz az USA-ból jön, de eredetiek elvileg, küldenek ide is
Van nagyon sok tipus
http://www.ebay.com/sch/bh5767/m.html?i ... 7675.l2562
http://tinyurl.hu/9wO6/
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Cd/Sacd Javítás
Ez nem műkszik?
http://www.hqelektronika.hu/hu/product/pc_up951_assy
Az aliról nekem másfél hét alatt jött meg.
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 4.2.rd8obt
Vagy komplett futómű:
http://www.aliexpress.com/item/VAM1202- ... .14.TTLXC0
Szia!
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Cd/Sacd Javítás
Abban kérnék segítséget, hogy VAM 1202-es Philips mechanikát hol tudnék beszerezni Magyarországon. Az bay-en van sok, de hátha nem kell külföldről rendelni. Naim cd 5I-be kellene.
A Totel-Bt. azt mondta nekem épp az előbb, hogy ilyen mechanika már nincs gyártásban, utángyártottak léteznek csak.
Naim-ZU
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
HK HS200-as integrált házimozi rendszer DVD olvasójával van némi gond.
Nagyon keveset volt használva, aztán évekig állt is. Most újra hadrendbe lenne állítva viszont több sebből is "vérzik"
1., A tálca kinyitás után viszonylag sűrűn, automatikusan egyből visszacsukódik (marha gyorsan kell cselekedni, hogy a lemez a helyére kerüljön - elég veszélyes üzem (lemez épségére)
2., DVD lejátszáskor nem lehet a menük között váltani (lemez menü) és van, hogy elmegy a hang (nem, nem 100-as szöggel tisztítunk fület ilyen influenzás tüsszögős időben nem az a hiba! )
néha egyébként a kép is elsotétül (ez se a sok whiskey eredménye ... sajna )
Tudtok egy jó szervízt vagy hozzáértőt ajánlani?
Köszi!
Cd/Sacd Javítás
Hello!
Ma sikerült szereznem egy Philips CD910 CD-lejátszót jó áron. Annyi baja van, hogy érdekes módon lemez nélkül csak kb negyedig nyílik a tálca, viszont lemezzel szépen nyílik-záródik. Milyen hibára utal ez?
köszi.
Ati
- John
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 42
Cd/Sacd Javítás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő hibával kapcsolatban.Adott egy Maratz cd 6000 ose.
Egy barátom vette annak tudatában,hogy gondban van az írt cd-kel.Mármint,hogy trackek közötti léptetésnél leakad.
Mondtam, nem gond vegye meg nyugodtan,mivel nekem is ilyen tipusú lejátszóm van,ugyanezzel a hibával küzdött.
De megtaláltam a megoldást,(egy 10 pikofarados kondit kell beforrasztani a megfelelő helyre)Azóta gond nélkül olvassa a cd-r-eket.
Illetve léptetésnél sem akad le.Nos a lényeg beforrasztottuk a helyére a kondit.Kifogástalanul működik,mármint a cd.r-ek nem akadnak le benne.
Viszont egy idő után a bal oldali hangsugárzó csatornája el kezd torzan szólni.
Fejhallgató kimeneten is kipróbáltuk,és sajnos itt is előjön a jelenség.
Vajon mi okozhatja ezt a problémát?
Tisztelettel várom a hozzáértők válaszát.
Cd/Sacd Javítás
Szerintem a lézeregység halt meg. Világít a lézer, amikor fókuszálni próbál?
Úgy tűnik tényleg a lézer egység halott. Már megrendeltem az újat.
Köszi.