Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zero DAC eladó ( Fekete )
Köszönöm a lehetőséget, elkelt.
Hétfőig jegelve.
A DAC Budapesten a III. kerületben található.
Szia! Küldök üzenetet, érdekelne... pl. az is, hogy hol található!
- PunisheR_76
- Újonc fórumos
- Értékelés: 4
Üdvözlet!
Erősítő csere miatt eladó Zero Dac Fekete színben cserélhető OPA-kkal együtt
Itt a fórumon vásároltam.
Az egyetlen hibája, hogy a pre-amp bekapcsolásakor pár percig halkabban szól az egyik csatorna.
Működését nem befolyásolja, a cserélhető OPA-kkal nagyon szépen rendszerhez szabható.
Az előző tulaj utólagos engedelmével mellékelném az OPA -król írt tapasztalatait.:
"Az opák cserélgetésével jelentősen lehet finomhangolni a hangzást, ízlésnek és műfajnak megfelelően.
Nekem az eredeti összeállítás mellett (1xOPA2604, 2xJRC082) még az alábbiak tetszettek:
1xLM4562, 2xOPA2134 lágyabb, dinamikus hangzás, nem túl magas tónus, meleg énekhang
1xOPA2604, 2xLM4562 részletező, precíz magasokkal, tiszta dinamikus mély hangokkal
1xOPA2134, 2xLM4562 dinamikusabb precíz mély hangok, tiszta magas, kevésbé lágy
3xLM4562 különösen lágy meleg hangzás, puha mélyekkel, ének jó hangszínnel
Természetesen ez rendszer függő is...
LM4562 500/db (3db)
OPA2134 800/db (2db)
OPA2228 1000/db (1db) mély tónus, (bántó magas tónusú rendszerekhez ajánlott...)"
A DAC és az összes OPA ára legyen így 30.000 Ft
(képeket hamarosan csatolok )
Az említett hibát nálam nem produkálta, bár én főleg előfok-ként használtam USB-ről.
Ennyiért nagyon jó vétel!
Üdv!
Üdvözlet!
Erősítő csere miatt eladó Zero Dac Fekete színben cserélhető OPA-kkal együtt
Itt a fórumon vásároltam.
Az egyetlen hibája, hogy a pre-amp bekapcsolásakor pár percig halkabban szól az egyik csatorna.
Működését nem befolyásolja, a cserélhető OPA-kkal nagyon szépen rendszerhez szabható.
Az előző tulaj utólagos engedelmével mellékelném az OPA -król írt tapasztalatait.:
"Az opák cserélgetésével jelentősen lehet finomhangolni a hangzást, ízlésnek és műfajnak megfelelően.
Nekem az eredeti összeállítás mellett (1xOPA2604, 2xJRC082) még az alábbiak tetszettek:
1xLM4562, 2xOPA2134 lágyabb, dinamikus hangzás, nem túl magas tónus, meleg énekhang
1xOPA2604, 2xLM4562 részletező, precíz magasokkal, tiszta dinamikus mély hangokkal
1xOPA2134, 2xLM4562 dinamikusabb precíz mély hangok, tiszta magas, kevésbé lágy
3xLM4562 különösen lágy meleg hangzás, puha mélyekkel, ének jó hangszínnel
Természetesen ez rendszer függő is...
LM4562 500/db (3db)
OPA2134 800/db (2db)
OPA2228 1000/db (1db) mély tónus, (bántó magas tónusú rendszerekhez ajánlott...)"
A DAC és az összes OPA ára legyen így 30.000 Ft
(képeket hamarosan csatolok )