Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Innovations Alto CT1

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: lac »

Köszönöm, elkelt.

lac
V.I.P.
V.I.P.

Azt nem is írtam, hogy gyengébb hangot hallgatok pc-ről, viszont, ha nem kellene vennem egy nagyobb teljesítményű csöves erősítőt a Vandikhoz, nem is adnám el. Szép és jó, van egy csomó cd-m, egyszerűbb lenne az Altóval hallgatni őket. Futóműként használtam egy AN DAC1-hez, egy Teac VRDS T1-et váltott le....
Csere, köszönöm nem érdekel, kp.-re van szükségem.
Telefonon gyorsabb, nem lógok egész nap a neten. 

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1663

Hozzászólás Szerző: viri »

Audio Innovations Alto CT1 lejátszó tökéletes működéssel, szép állapotban 50 ezer forintért eladó.
Itt a fórumon vettem, erről a készülékről van szó:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1594922

Eladás oka: engem is utolért a kór, kényelmi okokból szinte csak pc-ről hallgatok már zenét.
Viri barátom ugyan figyelmeztetett ennek a betegségnek az eljövetelére, de akkor még nem hittem neki....

húsz4935négy6négy

Kényelmi okokból… Szerintem nem szégyen bevallani, hogy a 6x ennyibe kerülő géped már nem szól gyengébben, mint bármilyen cd futómű... Ezt az Altót meg úgy is elviszik, mert ennyiért ilyen hang, nem kapható legjobb tudomásom szerint. És ezt gondolom más is tudja
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - AQ Husky - Audience Conductor hf kábel + ic-k, WW Platinum digi, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

lac
V.I.P.
V.I.P.

Audio Innovations Alto CT1 lejátszó tökéletes működéssel, szép állapotban 50 ezer forintért eladó.
Itt a fórumon vettem, erről a készülékről van szó:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1594922

Eladás oka: engem is utolért a kór, kényelmi okokból szinte csak pc-ről hallgatok már zenét.
Viri barátom ugyan figyelmeztetett ennek a betegségnek az eljövetelére, de akkor még nem hittem neki....

húsz4935négy6négy

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”