Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Benq W1070 full hd 3d projektor, 2 hónap gari, 561H, vászon, konzol
PÜ ment. Kellemes napot: HeZ.
Nem kell senkinek egy szuper kis gép???
Privátban nyugodtan érdeklődhetsz. Meghallgatok minden normális, ésszerű ajánlatot. Nekem is az a célom hogy eladjam, és ne itt a dobozában pihenjen! Tényleg garantáltan porszem mentes, nem vibrál az égője, meg semmi ilyen anomália nincsen.
Új ár! Csak a gép 170.000
Új ár, 180.000
Tartóval és vászonnal.
Minden tartozékával, dobozában eladó. Még van rajta 2 hónap garancia. 2013.04.15-én lett véve, 3év garival. Komolyabb gépre váltottam ezért is válok meg tőle. Amúgy nagyon szép, éles, tiszta képe van, porszemek és mindenféle zavaró tényezők nélkül. Pontos óraszám a képek között, plusz a legújabb firmware van rajta. Sokkal gyorsabban megtalálja a jelet és jobb a 3D is. Dobozában, minden tartozékával együtt.Adok hozzá egy komoly mennyezeti tartót(Logilink Projector Mount BP0002), belső rejtett kábel vezetővel. Plusz van egy házilag készült fix keretes vásznam is. 230 cm széles. Ezt ha viszed ha nem az ár akkor is ennyi. Mennyezeti tartó nélkül -5000.
Helyileg : Kiscsehi
Ára: 185.000, de privátban meghallgatok minden ajánlatot.