Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic 3D FullHD projektor

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
kssthomas
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: kssthomas »

Bírom az olyan embereket, akik megmondják minek mi az ára!
Szerintetek másnak nincs internet, csak nektek van egyedül az országban?

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: kargidje »

De itt tuti nem lehet eladni ekkora busás felárral semmit a visszaellenőrizhető eladási árak miatt és ez így is van rendjén.
nem hát, mivel az at6000 volt 570e boltban, talán még van is.

... és nem megsértődni kell, hanem reális használt piaci áron hirdetni valamit vagy menni a fatera, jófossáss és társai oldalra, ahol nem tudnak helyretenni ekkora blődség miatt azonnal.

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Te is tudod, hogy ezek a gépek 270-360e között mennek használtan. Ehhez képest a fél millió feletti vételár....hát inkább erre nem mondok semmit. Ha el akarja valóban adni, átgondolja a dolgot, ha meg úgyis meg szeretné tartani akkor meg teljesen felesleges hirdetnie.

Nyilván aki komolyan szeretne vásárolni tesz neki ajánlatot, de ha egy eladó ragaszkodik az extra nyereséghez az örök zsákutca. 
Reméljük megérti, hogy nem gonoszkodunk vele, hanem segíteni akarunk. De itt tuti nem lehet eladni ekkora busás felárral semmit a visszaellenőrizhető eladási árak miatt és ez így is van rendjén. Vaternyán nyafogás.hun néha találni tájékozatlan vevőt aki megvesz valamit gyorsan dupla áron és később utána olvasva szembesül a valós árral. El tudom képzelni mit érezhet...

Nekem is a szívem csücske ez a gép, imádom és biztosan nehezen szánnám rá magam az eladására.
Persze ha valaki ennyit kínálna érte, tuti odaadnám...
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 286

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Én már jeleztem neki privátban hogy mennyit ér(adnék érte) szerintem és hogy ezen az áron biztos nem fogja tudni eladni. Ez a válasz érkezett : "Annyiért elfér nálunk is..."

Csak akkor nem tudom mi értelme van hirdetni... Na mind1, azért sok sikert hozzá!

Arra gondolsz, hogy ha nem fogadja el a hirdetett árhoz képest minden bizonnyal alacsonyabb ajánlatodat és ha csak annyiért tudná eladni, akkor inkább megtartja, akkor nincs is értelme hirdetnie? Miért? 
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

milszab
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: milszab »

Én már jeleztem neki privátban hogy mennyit ér(adnék érte) szerintem és hogy ezen az áron biztos nem fogja tudni eladni. Ez a válasz érkezett : "Annyiért elfér nálunk is..."

Csak akkor nem tudom mi értelme van hirdetni... Na mind1, azért sok sikert hozzá!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Szia!

Nekem is ilyen vetítőm van, igazán jóóóféle!

(Csak halkan jelezném, kissé fölé lőtted be az árat... Nem kritika vagy megszólás, de a mielőbbi sikeres eladás végett gondold át, érdemes. Itt mindenki úgy kezdi, hogy visszanézi a típus eladási előzményeket. )

Pár képet ha felteszel a saját készülékedről az is nagyban elősegíti a vásárlói fel lelkesülést.

Sok sikert a remek gép mielőbbi eladásához!

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

cool2222
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: cool2222 »

Sziasztok,

Eladó egy Panasonic PT-AT5000e projektor kihasználatlanság miatt, nagyon keveset volt használva,összes gyári tartozéka doboza megvan.

Ár: 520 000 Ft

Érdeklődni az alábbi email cimen lehet:

dsrhtc@gmail.com

Köszi

Tibi

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”