200e Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Epson EH-TW6700 430 órával
- G-Bali
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Re: Epson EH-TW6700 430 órával
Egy kis akció :
200e Ft
200e Ft
LG 55LF652V, Marantz SR 7009, QUADRAL -ARGENTUM 570 5.0,velodyne wi-q 12, Néhai Titan STD mk1 - EPSON EH-TW6700
- G-Bali
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Epson EH-TW6700 430 órával
Eladó egy megkímélt, kiváló műszaki állapotban lévő Epson EH-TW6700 házimozi projektor. Aki ismeri a típust, tudja, hogy ez az egyik legjobb ár-érték arányú Full HD gép: brutális fényerő (3000 lumen), így nem kell koromsötét a mozizáshoz, és a színei is gyönyörűek a 3LCD technológiának köszönhetően.
Amit érdemes tudni:
Futásteljesítmény: Mindössze 430 óra (az izzó élettartama 3500-5000 óra, tehát szinte még bejáratós).
Tartozékok: Jár hozzá 2 db eredeti Epson 3D aktív szemüveg (ezek önmagukban is komoly értéket képviselnek).
Állapot: Második tulajdonosa vagyok, végig vigyáztam rá, tiszta, pormentes környezetben volt használva.
Extrák: Van rajta Lens Shift (függőleges és vízszintes lencseeltolás), szóval nem kell centizgetni a polcot, bárhonnan bevetíti a képet torzítás nélkül.
Miért ezt válaszd?
Ha nem akarsz milliókat költeni 4K-ra, de minőségi, nagy fényerejű mozit akarsz a nappaliba, ami nappal is élvezhető, ez a legjobb választás. Játékra is szuper az alacsony input lag miatt.
Irányár: 225e Ft(szemüveggel)
Van egy Screenline Fashion ARL 250x140 113" Radiance 0.8 fix keretes vászon amit külön megvásárolható Szinte új ez is szét szerelve gyári dobozában van jelenleg.
Helyszín: Budapest - 17.ker– Kipróbálható, tesztelhető.
Postázni nem igazán szeretném ,eddig is vigyáztam rá, most is fogok!
Amit érdemes tudni:
Futásteljesítmény: Mindössze 430 óra (az izzó élettartama 3500-5000 óra, tehát szinte még bejáratós).
Tartozékok: Jár hozzá 2 db eredeti Epson 3D aktív szemüveg (ezek önmagukban is komoly értéket képviselnek).
Állapot: Második tulajdonosa vagyok, végig vigyáztam rá, tiszta, pormentes környezetben volt használva.
Extrák: Van rajta Lens Shift (függőleges és vízszintes lencseeltolás), szóval nem kell centizgetni a polcot, bárhonnan bevetíti a képet torzítás nélkül.
Miért ezt válaszd?
Ha nem akarsz milliókat költeni 4K-ra, de minőségi, nagy fényerejű mozit akarsz a nappaliba, ami nappal is élvezhető, ez a legjobb választás. Játékra is szuper az alacsony input lag miatt.
Irányár: 225e Ft(szemüveggel)
Van egy Screenline Fashion ARL 250x140 113" Radiance 0.8 fix keretes vászon amit külön megvásárolható Szinte új ez is szét szerelve gyári dobozában van jelenleg.
Helyszín: Budapest - 17.ker– Kipróbálható, tesztelhető.
Postázni nem igazán szeretném ,eddig is vigyáztam rá, most is fogok!
LG 55LF652V, Marantz SR 7009, QUADRAL -ARGENTUM 570 5.0,velodyne wi-q 12, Néhai Titan STD mk1 - EPSON EH-TW6700