Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jvc DLA HD350
Re: Jvc DLA HD350
Ennyi pénzért ez egy nagyon jó vétel, nekem is egy ilyen van jelenleg. Ha valaki full hd-ban gondolkozik akkor úgy gondolom ez teljesen rendben van, nálam megfordult már több projektor is. Nem ismerem az eladót, csak gondoltam megosztom a véleményem hátha segít valakinek.
Primare spa23 wharfedale jade 5.0 elac sub2090 Sony vpl hw55es
70e ft :(
Leviszem az árát 80-ra! Szerintem ennyiért még ne volt eladó ilyen példány :)
Jvc DLA HD350
Sziasztok!
Tavaly itt a fórumon vásárolt vetítő eladó. Első vetítőm volt, és most már ideje volt feljebb lépni. Bizony többszörös áron értem el némi minőségbéli javulást, szóval ahogy soka mások, nekem is az a meglátásom, hogy ennyi pénzért ez egy nagyon jó masina, ha megelégszünk a full hd-val.
Az állapota változatlan, jelenleg 1280 óra van benne.
Miskolc mellett Felsőzsolcán megtekinthető, kipróbálható.
Doboza, távirányítója természetesen megvan :)
A konzol nem része a hirdetésnek
tekintve hogy ment bele pár óra, az ára kerek 100e ft
Tavaly itt a fórumon vásárolt vetítő eladó. Első vetítőm volt, és most már ideje volt feljebb lépni. Bizony többszörös áron értem el némi minőségbéli javulást, szóval ahogy soka mások, nekem is az a meglátásom, hogy ennyi pénzért ez egy nagyon jó masina, ha megelégszünk a full hd-val.
Az állapota változatlan, jelenleg 1280 óra van benne.
Miskolc mellett Felsőzsolcán megtekinthető, kipróbálható.
Doboza, távirányítója természetesen megvan :)
A konzol nem része a hirdetésnek
tekintve hogy ment bele pár óra, az ára kerek 100e ft