Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic Tx-P55VT60-t keresek
- Alucard
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Re: Panasonic Tx-P55VT60-t keresek
Plazma utan a motion egy rakas lofutty lesz, de remelhetoleg majd (te is) megszokod. 

Igen, így van, de nekem mint vevő akár 20.000 Ft-ba is kerülhet az oda-vissza út.
Nem, műszaki bolt van tőlem 15 km-en belül több is, és webshopban megrendelTem, ingyen házhoz hozzák.
Látom nem értettél meg. Arról írtam hogy hiába tesztelem eladónál akár több órát is a cuccot, és működik pöpecül, ha kifizetve, hazaérve vagy 1 hónap, 1 év múlva lesz 1 szép piros csík a képen. Nem a távirányítón, vagy a talpán, vagy a káván, azt leszarom. De filmet nézni rajta már csak sírva tudnék. Nincs rá garancia, nem vihetem vissza, nekem akkor már használhatatlan lesz a tévé, kidobtam 100(200)akárhányezret az ablakon.
Szóval NEKEM max 150.000 Ft-ot ért volna meg egy ilyen típusú tévé úgy hogy én megyek érte (van járművem amibe belefér), vállalva a fent vázolt kockázatot. Ha lenne jó állapotú eladó. DE NINCS! Csak az előzőekben is linkelt alaplaphibás. Szóval ez az egész vita a semmiről. Ezért meg is rendeltem 385ezerért az lg oledB9-et 5 év teljes körű műszaki és baleset biztosítással. Ha csak annyit bír ki és csak fele olyan jó képe lesz mint a jelenleg is működő 300ezerért vásárolt pana 42pv70p, akkor elégedett leszek.
Bocs az eladótól. 

Bocs az eladótól. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kargidje 2020.08.27., csüt. 13:20-kor.
Arról nem az eladó tehet adott esetben, hogy te több száz km-re laksz. Jó hogy nem adja ingyen, mert már annyira messze van.
Boltba is ha bemész, azzal kezded, csak féláron veszed meg, mert messziről jöttél és nem marad a hazaútra?
Talán el kéne érte menni és ott nála letesztelni!
Majd szó nélkül elviszi neked, nehogy fel kelljen emelni a segged.
Aztán meg jön a: Jajj, bocs mégsem kell, van egy karc a távirányítón, ezt nem mondtad.
Ennyire ne nézd már hülyének az embereket!
A VT30 vs VT60 meg nagyon nem egy liga! Olyan 250-300e körül reális az 55VT60.
Érdekesen számolsz!wctapir írta: ↑2020.08.23., vas. 08:38Beleszámoltam, hogy több mint 1 hónapja hirdeti, így lehet belőle simán alkudni. Erre meg a végárat írtam, aminél már nekem is megérné a hazaszállítás kockázatát. Haverom 50 colos panája mire hazaért megcsíkosodott. Gari ebben az esetben nincs, minek zötyköltette szét a kocsijában jeligével. Gyerekszobai tévé lett 100ezerért. Szóval sajnos ezt is bele kell számolni. Ha az eladó hozza ki házhoz és nálam le tudom tesztelni, akkor más a helyzet, mert akkor ha csíkos már viheti is, és kukázhatja ő. Ja és az eladó vevő között biztos lesz oda-vissza 400-600 km. Autópálya jegy, meg üzemanyag is akár 20ezer Ft egy akkora járműbe amibe ez a dög belefér. Lehet inkább kihozatja valamelyik webshopból 330 ezerért oledet, aztán ha nem tetszik szó nélkül visszaveszik.

Arról nem az eladó tehet adott esetben, hogy te több száz km-re laksz. Jó hogy nem adja ingyen, mert már annyira messze van.

Boltba is ha bemész, azzal kezded, csak féláron veszed meg, mert messziről jöttél és nem marad a hazaútra?

Talán el kéne érte menni és ott nála letesztelni!
Majd szó nélkül elviszi neked, nehogy fel kelljen emelni a segged.
Aztán meg jön a: Jajj, bocs mégsem kell, van egy karc a távirányítón, ezt nem mondtad.
Ennyire ne nézd már hülyének az embereket!
A VT30 vs VT60 meg nagyon nem egy liga! Olyan 250-300e körül reális az 55VT60.
Ugyan nem kifogástalan de érdekes lehet:
https://www.jofogas.hu/heves/Panasonic_ ... 544201.htm
https://www.jofogas.hu/heves/Panasonic_ ... 544201.htm
Beleszámoltam, hogy több mint 1 hónapja hirdeti, így lehet belőle simán alkudni. Erre meg a végárat írtam, aminél már nekem is megérné a hazaszállítás kockázatát. Haverom 50 colos panája mire hazaért megcsíkosodott. Gari ebben az esetben nincs, minek zötyköltette szét a kocsijában jeligével. Gyerekszobai tévé lett 100ezerért. Szóval sajnos ezt is bele kell számolni. Ha az eladó hozza ki házhoz és nálam le tudom tesztelni, akkor más a helyzet, mert akkor ha csíkos már viheti is, és kukázhatja ő. Ja és az eladó vevő között biztos lesz oda-vissza 400-600 km. Autópálya jegy, meg üzemanyag is akár 20ezer Ft egy akkora járműbe amibe ez a dög belefér. Lehet inkább kihozatja valamelyik webshopból 330 ezerért oledet, aztán ha nem tetszik szó nélkül visszaveszik.
Persze, nyilvan 20 ezer van a ket tv kozott . Eg, es fold a 30-as, es a legutolso 60-as szeria.
mivel 130ezerért lehet kapni 30-as szériát ( hardverapro.hu/apro/panasonic_tx-p55vt30_3d_plazma_tv_55_140_cm_hibatl/hsz_1-50.html ) ezért olyan 150ezer a reális ár. Annyit én is adnék érte
- zapco1269
- Törzsvendég
- Értékelés: 47
- Kapcsolat:
Szia!
Mi lenne a reális ár?
Nándi
Mi lenne a reális ár?
Nándi
Sony 65A90J Samsung Q990C,Focal Electra 1027BE,Profile SR908,2X Rel R-305,Audionet SAM G2 ,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
Panasonic Tx-P55VT60-t keresek
Keresek kifogástalan VT 60 Panasonic plazma tv-t ,csak fekete jöhet szóba ,kifogástalan állapotban lévő reális áron!
- Csatolmányok
-
- 4913A278-AE41-458F-8457-3D9D92C5D7ED.jpeg (12.43 KiB) Megtekintve 1281 alkalommal
Vesper007