Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony KD 55XE8505
Sony KD 55XE8505
Köszönöm a lehetőséget, elkelt.
Sony KD 55XE8505
Szia,
LG 49uj670v sem jöhet szóba? 5 év Média Markt garancia, hibátlan. Nekem meg pont lehet kicsit kicsi lett... Kb 3-4 hónapos.
Szia !
Elnézést korábban írtam - tudom most nem-, de LG köszönöm nem.
Sony KD 55XE8505
Ez az lg fasorban sincs ezzel a sony-val, ami a képminőséget illeti. Bocsi.
Sony KD 55XE8505
Szia,
LG 49uj670v sem jöhet szóba? 5 év Média Markt garancia, hibátlan. Nekem meg pont lehet kicsit kicsi lett... Kb 3-4 hónapos.
Sony KD 55XE8505
Újra megnyitottam.
Mégiscsak eladó lesz.
Nekem nagy , ez van.
Szóval eladó 260.000 forintért, vagy 50-es méret környékén (48-50) hasonló tudású TV-t beszámítok.
Egy két fontosabb információ, ami nekem is lényeges volt.
VA panel
Natív 120Hz
HDR
gyári garancia
Sony KD 55XE8505
Össze fog az menni.Még lehet kicsi is lesz idővel.
Szuper tévé,ne add el ezért.
így igaz pontosan, nem sokára jöhet a 65-ös.
Sony KD 55XE8505
Nagyon szuper képe van, a HD adások is kiválóak. Kicsit tartottam az androidtól de zökkenőmentes és gyors. Még barátkozom a méretével lehet mégis marad
Össze fog az menni.Még lehet kicsi is lesz idővel.
Szuper tévé,ne add el ezért.
Sony KD 55XE8505
Szerintem,ha jó a képe ne vidd vissza.Én 2.5m-ről nézek 65" 4k-t.Pont ideális.
Nagyon szuper képe van, a HD adások is kiválóak. Kicsit tartottam az androidtól de zökkenőmentes és gyors. Még barátkozom a méretével lehet mégis marad
Sony KD 55XE8505
Szerintem,ha jó a képe ne vidd vissza.Én 2.5m-ről nézek 65" 4k-t.Pont ideális.
- Musiccitys
- Nincs visszaút

- Értékelés: 19
Sony KD 55XE8505
Azt megkérdezhetem, hogy ez hogyan lehetséges, hogy valaki megvesz egy tv-t, majd nagy lesz és pár napra visszaviszi?
Bontva van a doboz, megtapizva a tv stb., mégis visszaadják a vételárat?
Ez biztos így van?
Sony KD 55XE8505
Ha netán valaki ilyen TV-t szeretett volna pénteken vásárolni a Media Marktban akciósan, akkor annak szívesen átengedem 260e-ért. (250e az ára és nekem plusz 10e-ben volt).
A TV teljesen hibátlan 11. 24-i vásárlás, 2 év garival. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy nekem nagy lett. Alapból 50-ig kerestem TV-t, de a Mediaban a nagy térben és a nagyobb TV-k mellett nem tűnt olyan nagynak.
Alkudozók kíméljenek, mert igazából nekem mindegy mi lesz a TV-vel, mert hétfőn visszaviszem a vásárlási ár ellenében.
Esetleg 50-es méret környékén hasonló tudású TV-t beszámíthatok. (LG köszönöm nem)