Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 34
Re: Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)
Elkelt!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

Re: LG OLED65G33LA (Makulátlan, Doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)
Elírtam.. az eladási ára 360000 Ft 
(740000 Ft-ért vásároltam múlt év február végén)
(740000 Ft-ért vásároltam múlt év február végén)
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home
- elkann
- Kezdő Fórumlakó

Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)
Eladósorba került esztétikailag és technikailag is makulátlan állapotú LG OLED65G33LA evo smart fantasztikus képminőséget képviselő TV készülékem.
A készülék első tulajdonosa vagyok, az átvételkor fel lett rakva fali konzolra, azóta nem lett mozgatva.
Nagyon vigyáztam rá (állat és gyermekmentes lakásban van használva), teljesen beégés mentes, a képernyőt kizárólag vegyszermentesen, extrém puha törlőkendővel portalanítottam alkalom adtán. Soha nem volt javítva, megbontva, szervizelve, minden tekintetben makulátlan.
Minden gyári tartozéka (síkban felszerelhető fali konzolja még a gyári csomagolásban van bontatlanul), összes papírja, burkolata, legapróbb kiegészítője, csomagolása és gyári doboza is rendelkezésre áll. Gyakorlatilag közel origi állapotra vissza lehet csomagolni.
A 2024.02.28.-i Media Markt vásárlás, így 2027.02.28.-ig garanciális!
Diósdon előre egyeztetett időpontban megtekinthető, tesztelhető és vásárlás esetén személyesen átvehető.
Megbízhatóságomról a profilomon találsz információt.
ÁRA: 380000 Ft
A készülék első tulajdonosa vagyok, az átvételkor fel lett rakva fali konzolra, azóta nem lett mozgatva.
Nagyon vigyáztam rá (állat és gyermekmentes lakásban van használva), teljesen beégés mentes, a képernyőt kizárólag vegyszermentesen, extrém puha törlőkendővel portalanítottam alkalom adtán. Soha nem volt javítva, megbontva, szervizelve, minden tekintetben makulátlan.
Minden gyári tartozéka (síkban felszerelhető fali konzolja még a gyári csomagolásban van bontatlanul), összes papírja, burkolata, legapróbb kiegészítője, csomagolása és gyári doboza is rendelkezésre áll. Gyakorlatilag közel origi állapotra vissza lehet csomagolni.
A 2024.02.28.-i Media Markt vásárlás, így 2027.02.28.-ig garanciális!
Diósdon előre egyeztetett időpontban megtekinthető, tesztelhető és vásárlás esetén személyesen átvehető.
Megbízhatóságomról a profilomon találsz információt.
ÁRA: 380000 Ft