Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 34

Re: Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)

Hozzászólás Szerző: elkann »

Elkelt!
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Re: LG OLED65G33LA (Makulátlan, Doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)

Elírtam.. az eladási ára 360000 Ft :rolleyes:
(740000 Ft-ért vásároltam múlt év február végén)
IsoTek Syncro Uni -> IsoTek Titan One -> IsoTek Genesis One -> ALAC tápkábel -> Auralic Aries G2.1 (+Hoer-Wege mod) ->ALAC tápkábel -> Audio Research GSI75 -> ALAC hangfalkábel -> Sonus Faber Grand Piano Home

elkann
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lg OLED65G33LA (makulátlan, doboz, 15 hónap garancia, MM vásárlás)

Eladósorba került esztétikailag és technikailag is makulátlan állapotú LG OLED65G33LA evo smart fantasztikus képminőséget képviselő TV készülékem.
A készülék első tulajdonosa vagyok, az átvételkor fel lett rakva fali konzolra, azóta nem lett mozgatva.
Nagyon vigyáztam rá (állat és gyermekmentes lakásban van használva), teljesen beégés mentes, a képernyőt kizárólag vegyszermentesen, extrém puha törlőkendővel portalanítottam alkalom adtán. Soha nem volt javítva, megbontva, szervizelve, minden tekintetben makulátlan.
Minden gyári tartozéka (síkban felszerelhető fali konzolja még a gyári csomagolásban van bontatlanul), összes papírja, burkolata, legapróbb kiegészítője, csomagolása és gyári doboza is rendelkezésre áll. Gyakorlatilag közel origi állapotra vissza lehet csomagolni.
A 2024.02.28.-i Media Markt vásárlás, így 2027.02.28.-ig garanciális!
Diósdon előre egyeztetett időpontban megtekinthető, tesztelhető és vásárlás esetén személyesen átvehető.
Megbízhatóságomról a profilomon találsz információt.
ÁRA: 380000 Ft
Csatolmányok
IMG_1149.jpg
IMG_1148.jpg
IMG_1146.jpg
IMG_1145.jpg
IMG_1144.jpg

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”