Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Keresek lézeres 4K projektort

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 282

Keresek lézeres 4K projektort

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Sziasztok!

Egy ideje nézelődöm már, kértem segítséget más topikokban és arra jutottam, hogy vennék 4K-s lézeres projektort.
Konkrét típust nem írok, bár van néhány favorit, szóba jöhet kb bármilyen jó minőségű gép, Epson, Sony, Jvc stb. Jó 4K-s dpl projektort nem láttam még élőben, így az kérdés, de nem kizáró az sem.
Természetesen minél kevesebb üzemórával, tökéletes állapotban érdekelne, de nincsenek azért hiú ábrándjaim és az ár természetesen számít, így minden opciót szívesen meghallgatok.
Itt a fórumon vettem egy creenline Mot Tensioned 244 x 137 110” Radiance 0.8 4K UHD vásznat, amire nappali (nem dedikált mozi szoba) körülmények között vetítenék, kb 4,8 m távolságról. Közelebb nagyon nem tudom hozni, így ez fontos.
Jöhetnek az ajánlatok itt is vagy privátban, mindent szívesen meghallgatok.
Előre is köszönöm.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”