- [OFF - katt ide ha látni akarod]
- Fú de jó lenne egy 1:1 csere erre, nekem ugyanilyen gépem van, csak fekete, szintén Batyonál járt párt hónapja, tök új 0 órás izzója van! :) Külföldről vettem tavaly ősszel, egyből ment Batyohoz, de még azóta sincs sajna feltéve a helyére a mennyezetre, a vászon is múlt héten került fel. Csak mivel fehér a plafon, jobban illene ide a fehér :) Az a tervem, hogy lefóliázom, de nem sok kedvem van hozzá. Macera, meg ki tudja hogy fog kinézni. Egyszerűbb lenne elcserélni egy fehérre, de erre nem sok reményt látok. Bocs az OFF-ért, meg a rizsáért
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jvc DLA X30
- bruin
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
Re: Jvc DLA X30
A második izzó van benne 220 órával. 

- bruin
- Kezdő Fórumlakó
- bruin
- Kezdő Fórumlakó
Nagyon szép kép.
A fekete az fekete
De aki minőségi projektort szeretne jó választás.
A fekete az fekete
De aki minőségi projektort szeretne jó választás.
- bruin
- Kezdő Fórumlakó
Jvc DLA X30
Eladó egy JVC DLA-X30 projektor.
A projektor megkímélt szép állapotú Batyótól vásároltam.
Nem sokat tudtam nézni ,mert sajnos nem sok időm volt és van rá és sajnos megvállok tőle.
Batyótól mikor vettem új izzóval adta tísztításon esett át és most kb 180 óra van a gépbe.
Az ára: 230000ft
Tel:06307087224
Tószegen nézhető meg
A projektor megkímélt szép állapotú Batyótól vásároltam.
Nem sokat tudtam nézni ,mert sajnos nem sok időm volt és van rá és sajnos megvállok tőle.
Batyótól mikor vettem új izzóval adta tísztításon esett át és most kb 180 óra van a gépbe.
Az ára: 230000ft
Tel:06307087224
Tószegen nézhető meg