Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
X-Rite i1 Display Pro
Re: X-Rite i1 Display Pro
Legyen egy kis lehűlési akció:
39 999.-
39 999.-
Re: X-Rite i1 Display Pro
Ez a gumiszerű bevonat már sokszor bizonyította, hogy semmire nem jó. Az én műszeremről is lemállott. Isopropil alkohollal átdörgöltem, most olyan mint újkorában.
X-Rite i1 Display Pro
Eladó a tárgyban megnevezett professzionális monitor, tv, projektor kalibráló műszer.
A készülék minden kiegészítője megvan, ahogy a képeken is látható.
Műszakilag kifogástalan állapotban van és hibátlanul működik.
Egyetlen külső "hibája", hogy a lehajtható ambient fény mérő műanyag eleme elkezdte megadni magát, ami a működést semmilyen formában nem befolyásolja. Ezt a képeken próbáltam fotózni is. Ez tényleg csak esztétikai probléma, az árat ennek megfelelően próbáltam meghatározni!
Ár: 43 999.-
Budapesti személyes átvétel preferált!
Érdeklődni telefonon szíveskedjen: 06 (20) négynégynégy 1880 számon
A készülék minden kiegészítője megvan, ahogy a képeken is látható.
Műszakilag kifogástalan állapotban van és hibátlanul működik.
Egyetlen külső "hibája", hogy a lehajtható ambient fény mérő műanyag eleme elkezdte megadni magát, ami a működést semmilyen formában nem befolyásolja. Ezt a képeken próbáltam fotózni is. Ez tényleg csak esztétikai probléma, az árat ennek megfelelően próbáltam meghatározni!
Ár: 43 999.-
Budapesti személyes átvétel preferált!
Érdeklődni telefonon szíveskedjen: 06 (20) négynégynégy 1880 számon