Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lg ph450 ug short throw DLP projektor
Re: Lg ph450 ug short throw DLP projektor
És el is ment. Zárom.
Re: Lg ph450 ug short throw DLP projektor
Erőteljes jegelés...
Lg ph450 ug short throw DLP projektor
Eladó a méltán nevezetes és ma már elég beszerezhetetlen kis ékszerdoboz.
Az LG ezzel az eszközzel nagyon odatette magát, a cél a teljes vezetéknélküliség volt, emiatt még egy beépített akkut is tartalmaz.
Normális színei vannak, egy besötétített szobában teljesen jó, DLP technológiás, moziszerű képet ad.
A relatív kicsi fényerőt nagyon okosan kompenzálja a rövid vetítési távolsággal. Rolós vászonhoz nem ajánlott, csak teljesen sík felülethez! (Fal is tökéletes.)
Dobozában, gyári felszereltségben FoxPosttal is küldöm (de utánvéttel nem.)
A konkrét készüléket 2020 elején vettem az Aquánál, azóta kb. 1000 óra ment bele filmezéssel. A DLP képe hibátlan, minden funkciója működik, a házán vannak kis kopások. Az akksija sosem volt egy világszám, 30-50 percet talán elmegy (üzemmódtól függ).
Adatlap:
CineBeam PH450UG
450 lumen fényerejű LED-projektor
Bluetooth-kompatibilis hang,
Felbontás: HD(1280x720)
LED Izzó élettartam 30.000 üzemóra.
Ha alku nélkül viszed, adok hozzá egy 1. generációs (eredeti) Chromecastot és néhány noname 3d szemüveget (mert 3d-t is tud!!! )
69.000 Ft
Az LG ezzel az eszközzel nagyon odatette magát, a cél a teljes vezetéknélküliség volt, emiatt még egy beépített akkut is tartalmaz.
Normális színei vannak, egy besötétített szobában teljesen jó, DLP technológiás, moziszerű képet ad.
A relatív kicsi fényerőt nagyon okosan kompenzálja a rövid vetítési távolsággal. Rolós vászonhoz nem ajánlott, csak teljesen sík felülethez! (Fal is tökéletes.)
Dobozában, gyári felszereltségben FoxPosttal is küldöm (de utánvéttel nem.)
A konkrét készüléket 2020 elején vettem az Aquánál, azóta kb. 1000 óra ment bele filmezéssel. A DLP képe hibátlan, minden funkciója működik, a házán vannak kis kopások. Az akksija sosem volt egy világszám, 30-50 percet talán elmegy (üzemmódtól függ).
Adatlap:
CineBeam PH450UG
450 lumen fényerejű LED-projektor
Bluetooth-kompatibilis hang,
Felbontás: HD(1280x720)
LED Izzó élettartam 30.000 üzemóra.
Ha alku nélkül viszed, adok hozzá egy 1. generációs (eredeti) Chromecastot és néhány noname 3d szemüveget (mert 3d-t is tud!!! )
69.000 Ft