Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Screenline Complete Controller KIT + Trigger
Re: Screenline Complete Controller KIT + Trigger
Elkelt, köszönöm szépen.
Erős jégen.
Küldtem e-mail-t elvileg a telefonszámmal. Szólj, ha nem kaptad meg.
Szia érdekelne a portéka szeretnék egy telefonos elérhetőséget a részletek megbeszéléséhez Üdv ! István
Screenline Complete Controller KIT + Trigger
Screenline Complete KIT + Trigger eladó.
A KIT tartalma:
AC202-02 Radio Receiver
AC512-02 AC Trigger (Projektor és az áramforrás közé telepítendő. Projektor áramfogyasztásától függően le, illetve fel jelet ad a vászon motorjának (projektor üzemi fogyasztásán le jelet közvetít, amikor megszűnik az üzemi fogyasztás, akkor fel jelet.)
RF távirányító
IR távirányító
Fali kapcsoló
Az AC202 receiver kivételével nem használtam semmit, így minden más tulajdonképpen vadonat újnak tekinthető.
A receiver is hibátlan és maximálisan kifogástalan állapotban van.
A teljes szettért én anno 55 000,- Ft-ot fizettem, most 25 000,- Ft-ot szeretnék érte kérni.
Dobozásban, minden leírással együttesen Törökbálinton átvehető személyesen, de csomagként is küldöm.
A KIT tartalma:
AC202-02 Radio Receiver
AC512-02 AC Trigger (Projektor és az áramforrás közé telepítendő. Projektor áramfogyasztásától függően le, illetve fel jelet ad a vászon motorjának (projektor üzemi fogyasztásán le jelet közvetít, amikor megszűnik az üzemi fogyasztás, akkor fel jelet.)
RF távirányító
IR távirányító
Fali kapcsoló
Az AC202 receiver kivételével nem használtam semmit, így minden más tulajdonképpen vadonat újnak tekinthető.
A receiver is hibátlan és maximálisan kifogástalan állapotban van.
A teljes szettért én anno 55 000,- Ft-ot fizettem, most 25 000,- Ft-ot szeretnék érte kérni.
Dobozásban, minden leírással együttesen Törökbálinton átvehető személyesen, de csomagként is küldöm.