Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
75" uhd tv-t keresek
Re: 75" uhd tv-t keresek
Nekem van egy eladó, írtam is emailt, de arra sem kaptam választ.
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 616
Az továbbra sem világos, hogy használt, vagy új kell?
És kb mi volna az elköltendő pénz?
És kb mi volna az elköltendő pénz?
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Nezem folyamatosan a webshopokat, de nemigazan talalkozott a penztarcam es az elkepzelesem.samsung,sony vagy lg elsosorban sajnos az osszeg is igencsak befolyasolo tenyezo :(
Ja, a boltokban annyi van, hogy el is adják.
Hirdetőnek:
esetleg típust is írhatnál, mert nagyon nem mindegy, ips vagy va panel vagy tökmindegy ... stb.
Valóban megnézhetnéd pár webshopban, mert vannak elég jó akciók a kifutó modellekre(amik néha jobbak, mint az újak pl. idei Samu Q széria), néha annyiért adják használtan.
koszonom szepen a segitseget.azota meg megtudtam hogy lehet venni az edigitalnal,euronicsnal,alza.hun,emagon is :)
Ez nem fizetett hirdetes volt :)))
Ez nem fizetett hirdetes volt :)))
Telekomnál pl. van 75"-os TV. Vagy a MediaMarktban is.
75" uhd tv-t keresek
75" uhd televiziot vasarolnek esszeru aron.
Samsung,sony,lg elonyben ebben a sorrendben.csak hibatlan,csomagolassal rendelkezo cuccok erdekelnek.
Szeged es kornyeken esetleg postai uton is erdekelhet.
Koszonom,hogy elolvastad :)
Samsung,sony,lg elonyben ebben a sorrendben.csak hibatlan,csomagolassal rendelkezo cuccok erdekelnek.
Szeged es kornyeken esetleg postai uton is erdekelhet.
Koszonom,hogy elolvastad :)