Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Runco RS900
Re: Runco RS900
Köszönöm, elkelt.
Aki a héten elviszi jelentős kedvezményt kap. A többit privátban.
"Forumtarsnal volt szerencsem latni a projektort mukodes kozben, nekem nagyon bejott a kepe, ha meg moziznek nagyon erosen fontolora vennem!
(Ja es a merete megdobbentoen nagy volt szamomra, aki elmegy erte ne Fiat 500-assal induljon :) )"
Nos igen itt most nem a méret a lényeg
(Ja es a merete megdobbentoen nagy volt szamomra, aki elmegy erte ne Fiat 500-assal induljon :) )"
Nos igen itt most nem a méret a lényeg
"kb 1100 órányi használattal, ami nálam csak minimálisan emelkedett"
...de az is lehet, hogy csökkent...
Ennyi pénzért jelenleg a legjobb ajánlat, szerintem.

...de az is lehet, hogy csökkent...
Ennyi pénzért jelenleg a legjobb ajánlat, szerintem.
Runco RS900
Költözés miatt megválnék szeretett Runco RS900 vetítőmtől
Itt a fórumon egy megbízható, kedves fórumtárstól vettem kb 1100 órányi használattal, ami nálam csak minimálisan emelkedett. Ezt majd pontosan megnézem. Ide idéznék Batyotól utólagos engedelmével:
Referencia minőségű optika , 0.95" válogatott DMD.
Masszív acél ház.
Jó és olcsó Philips izzó.
Az elektronika beszerezhető ( Benq) alkatrészekből javítható, ellentétben más prémium kategóriás márka termékeivel ( Sim2, PD ).
Totál agyhalott, villámcsapottakat is javítottam már vissza az idén is.
8-9 izzót futott gépekkel is találkoztam már, a fáradás különösebb jele nélkül.
A vetítőhöz tartozik egy gyári mennyezeti konzol is, mely mindössze kb. 5 cm magas és a vetítő előre-hátra döntése állítható vele.
Személyes véleményem a vetítővel kapcsolatban hogy ár-érték arányban verhetetlen. Volt alkalmam több, jóval drágább vetítőket megnézni és elégedetten tapasztaltam, hogy ez a gép még most is felveszi a versenyt.
Remélt ára: 180.000.- Ft
Ugyanitt eladó Bydium fix keretes 110-es vászon, már ha jól számoltam. A lényeg hogy a látható szélesség 240 cm és a vászon 16:9-es. Körben 8 cm széles alumínium keret fut fekete bársonnyal bevonva.
A vászon ára: 45.000.- Ft
Helyileg Tápiószecsőn megtekinthető, kipróbálható.
Itt a fórumon egy megbízható, kedves fórumtárstól vettem kb 1100 órányi használattal, ami nálam csak minimálisan emelkedett. Ezt majd pontosan megnézem. Ide idéznék Batyotól utólagos engedelmével:
Referencia minőségű optika , 0.95" válogatott DMD.
Masszív acél ház.
Jó és olcsó Philips izzó.
Az elektronika beszerezhető ( Benq) alkatrészekből javítható, ellentétben más prémium kategóriás márka termékeivel ( Sim2, PD ).
Totál agyhalott, villámcsapottakat is javítottam már vissza az idén is.
8-9 izzót futott gépekkel is találkoztam már, a fáradás különösebb jele nélkül.
A vetítőhöz tartozik egy gyári mennyezeti konzol is, mely mindössze kb. 5 cm magas és a vetítő előre-hátra döntése állítható vele.
Személyes véleményem a vetítővel kapcsolatban hogy ár-érték arányban verhetetlen. Volt alkalmam több, jóval drágább vetítőket megnézni és elégedetten tapasztaltam, hogy ez a gép még most is felveszi a versenyt.
Remélt ára: 180.000.- Ft
Ugyanitt eladó Bydium fix keretes 110-es vászon, már ha jól számoltam. A lényeg hogy a látható szélesség 240 cm és a vászon 16:9-es. Körben 8 cm széles alumínium keret fut fekete bársonnyal bevonva.
A vászon ára: 45.000.- Ft
Helyileg Tápiószecsőn megtekinthető, kipróbálható.
- Csatolmányok
-
- IMG_1855.JPG (579.69 KiB) Megtekintve 1571 alkalommal