Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
EliteScreen M119UWS1 119" vászon
Pénteki átadásig félretéve egy fórumtársnak.
Komolyan emberek.. 15eFt-ért egy ekkora vásznat?! Nézegettem itt a többi eladó darabot is, hát, lehet kár volt odaírni hozzá, hogy kicsit íves a széle, mert más vásznak is pont így néznek ki. Szóval nehogy ez riassza el a vevőt, nagyon szép állapotú, egyben van és tiszta
Kár. Ha valahogy meg tudnam oldani nem is gondolkoznek, ez nem penz erte.
Sok sikert akkor.
Arra sajnos nem járok
Szia.
Tolna vagy esetleg Baranya megye valahogyan megoldhato?
Koszi
Arra sajnos nem járok
Szia.
Koszi
Szia.
Koszi
Október 21-én újra ingyen a fővárosba tud jutni.
Az ára módosul végső 15eFt-ra!! Ennyiért már a gyereknek összefirkálni és érdemes megvenni. Nem tudom, mi lehet, hogy senki nem jelentkezik érte..
Október 21-én újra ingyen a fővárosba tud jutni.
Az ára módosul végső 15eFt-ra!! Ennyiért már a gyereknek összefirkálni és érdemes megvenni. Nem tudom, mi lehet, hogy senki nem jelentkezik érte..
20000Ft a vászon. Ez olyan nevetséges ár, hogy őszintén csodálkozom, miért nem jelentkezett még érte senki sem
Most vasárnap Budapesten ingyen házhoz tudom vinni.
20000Ft a vászon. Ez olyan nevetséges ár, hogy őszintén csodálkozom, miért nem jelentkezett még érte senki sem
Most vasárnap Budapesten ingyen házhoz tudom vinni.
Extra kedvezmény, ha valaki a kábellel együtt viszi.
A kettő 35000Ft. Ennél jobb ajánlat nem tudom elérhető-e most, ha valaki projektoros rendszer kiépítésén fáradozik.
Extra kedvezmény, ha valaki a kábellel együtt viszi.
A kettő 35000Ft. Ennél jobb ajánlat nem tudom elérhető-e most, ha valaki projektoros rendszer kiépítésén fáradozik.
Az ár nagyon jó Én 40eFt-ért vettem, éppen ugyanilyen állapotban.
Merre laksz?
Jó az ár! Kár hogy nagyon messze vagy
Up neki.
Az ár nagyon jó Én 40eFt-ért vettem, éppen ugyanilyen állapotban.
Merre laksz?
Up neki.
Up neki.
Kiírom ide is: 06-20/583-5144
Gergő
Kiírom ide is: 06-20/583-5144
Gergő
Szia!
Egy telefonszámot kérhetnek.
Mert ismerősömet érdekelné, de nincs fenn az oldalon.
Üdv: Zoli
Áresés: 20000Ft. Semmi értelme, hogy nálam lógjon és igazából a helyet is elveszi mástól.
Lopja haza valaki
Áresés: 20000Ft. Semmi értelme, hogy nálam lógjon és igazából a helyet is elveszi mástól.
Lopja haza valaki
Sziasztok!
A projektort elviszik, így a vászon külön meghirdetésre kerül.
Nagyon szép állapotú, nem szakadt, nem gyűrött, nem foltos. A tokozaton lehet, hogy van némi apró karc (most be van építve, így nem tudom átvizsgálni), de tényleg szép állapotú. Illetve a képen látszik, hogy a sok feltekert állapotban pihenéstől a vászon legszéle enyhén íves lett. Korábban a falra volt téve, ott kilógta magát, amikor pár hónapig folyamatosan kihúzva tartottam. Tényleg csak a legszéle.
IN81-gyel vetítettem rá, nagyon kellemes képet adott.
1:1 arányú, egész hosszú kifutóval. Egy 3m-es belmagasságú szobában az 50cm magas asztalt majdnem elérte, ha teljesen kihúztam. Természetesen, ha 16:9-es képarány a cél, akkor nem kell végig kihúzni és kész is A csatolt képen látható, nálam ez hogy nézett ki.
215*215cm a vetíthető felület - a vászon maga még ettől is szélesebb, nem beszélve a tokozatról.
A dobozának tavaly óta lába kelt
Miskolcon bármikor átvehető, egyéb esetben érdeklődj a szállítást illetően Megyek a közeljövőben Budapestre és Győrbe is, így jó eséllyel házhoz tudom vinni.
Ára 29990Ft.
Sziasztok!
A projektort elviszik, így a vászon külön meghirdetésre kerül.
Nagyon szép állapotú, nem szakadt, nem gyűrött, nem foltos. A tokozaton lehet, hogy van némi apró karc (most be van építve, így nem tudom átvizsgálni), de tényleg szép állapotú. Illetve a képen látszik, hogy a sok feltekert állapotban pihenéstől a vászon legszéle enyhén íves lett. Korábban a falra volt téve, ott kilógta magát, amikor pár hónapig folyamatosan kihúzva tartottam. Tényleg csak a legszéle.
IN81-gyel vetítettem rá, nagyon kellemes képet adott.
1:1 arányú, egész hosszú kifutóval. Egy 3m-es belmagasságú szobában az 50cm magas asztalt majdnem elérte, ha teljesen kihúztam. Természetesen, ha 16:9-es képarány a cél, akkor nem kell végig kihúzni és kész is A csatolt képen látható, nálam ez hogy nézett ki.
215*215cm a vetíthető felület - a vászon maga még ettől is szélesebb, nem beszélve a tokozatról.
A dobozának tavaly óta lába kelt
Miskolcon bármikor átvehető, egyéb esetben érdeklődj a szállítást illetően Megyek a közeljövőben Budapestre és Győrbe is, így jó eséllyel házhoz tudom vinni.
Ára 29990Ft.