Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony KDL50W756CSAEP ** új **, 0 perces 2év hivatalos Sony Garancia
756-os jeg felolvadt.
179.990 Ft
755-os mar nincs meg.
756-os jegen holnapig.
755-os meg szabad.
Legyen 179.990,-
Elegge best buy.
A hét végén volt 190ezer is, de már 200-206ezer alatt nem kapható sehol (a 755-ös), hivatalos forgalmazónál meg leginkább 220-230.
Vegyétek, vigyétek!!! 220 körül van az eredeti ára!
Cég részére vásároltam saját pénzből a hétvégén, de főnök kategórikusan kijelentette ennyiért nem veszünk tv-t, csináljak vele amit akarok.
Van egy 755 -ös is ugyanezekkel a paraméterekkel... hát mit ne mondjak tv-túltengésben szenvedek, meg saját pénzemet költöttem fölöslegesen.
Media Marktban vásárolt Sony KDL50W756CSAEP androidos Tv eladó.
Számla, garanciajegy, és a dobozban a készüléken felül minden tartozék is természetesen
Sosem volt még használva (nem bemutató darab, hanem origi új), sőt kiszedve sem a dobozból, csak annyira volt kibontatva az üzletben felül, hogy lássam nem sérült, azután visszazárattam. Vásárlás dátuma: 2016.06.11. innnen indul a 2 év hivatalos garancia.
A 756-os megjelölés az ezüst kávára vonatkozik (talpa is ezüs színű), minden más tekintetben megyezik a 755-össel.
Valós 100Hz-es panel kategóriájában legjobb homogenítású, és képi világú készülék (szerintem és a tesztek is elismerően nyilatkoznak róla)
Budapesten házhoz szállításban tudok segíteni limitált időszakokban, de egyeztetve valószínűleg található közösen jó időpont.
Csak személyes átvétel Budapest belvárosában.
Csere, beszámítás nem érdekel csak KP
Ár (fix): 184.990,- Ft.
Átvétel: Budapest
DVB-T információ:
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.