Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Samsung UE55J5500

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
Lezárt
zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 15

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: zola51 »

Ám legyem 199e ft.
Nem tudom hány gyerekszobád van de ha ennyiért adod mindegyikbe jut egy .Ez a tv annyiért menne amennyiért te vetted a dolgozóktól !

811a
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: 811a »

Nem tudom hány gyerekszobád van de ha ennyiért adod mindegyikbe jut egy .Ez a tv annyiért menne amennyiért te vetted a dolgozóktól !

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

209e ft

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Up

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1165

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: violin »

És meghibásodott a készülék ha megkérdezhetem?
Nem. Nagyjából 5 éve használom hibátlanul....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Miskolcon a Bosch-ban a dolgozók is kaptak régebben jelentős kedvezményt és utána kb. 30-40%-al olcsóbban adták el mint a bolti ára. Így megérte megvenni a barkács szerszámokat. Én 3 db TV-t vittem vissza tavaly az üzletbe mert mindegyiknek volt valami hibája a kibontás után. Az ismerőseim is erre panaszkodnak, hogy a legtöbb új termék egyszerűen hibás, nem 100%-os és ha nem lett volna garancia akkor szépen néztek volna ki. Az a rengeteg outletes tv is onnan van, hogy valamilyen kissebb-nagyobb hibával visszavitték vagy Magyarországon vagy külföldön. ÉN TV-T GARANCIA NÉLKÜL CSAK NAGYON MÉLY ÁRON VENNÉK, HOGY MEGÉRJE A KOCKÁZATOT. Ezt más is így látja.
Az a baj, hogy Te majd mosod kezeid ha beszarik a tv és megvonod majd a vállaid és ezt teszed úgy, hogy 20-30e Ft-al drágábban a vevő kap 3-5 év TELJES NYUGALMAT.

TE SEM VENNÉD MEG EZT A TV-T ENNYIÉRT FORDÍTOTT ESETBEN.

A dolgozók készüléke átesik egy olyan teszten amin csak minden 500 dik készülék esik át kicsi az esélye ,hogy baja lesz de nyilván nem kizárt viszont nekem volt nagyon sok műszaki cikkem ,de soha nem volt vele gond.
a készüléket senkire nem szeretném ráerőltetni ez a hirdetés kizárólag azoknak szól akik ilyet szeretnének de nem akarnak vagy tudnak kifizetni 240e ft ha nem kell senkinek inkább a gyerekek szabályának a falán lógjon minthogy 160e ft megváljak tőle.
Én nem hogy megvenném meg is vettem több ilyen műszaki cikket.
Persze erre senki nincs kötelezve ez csak egy lehetőség.
Ha valaki akar él vele ha nem akkor megveszi garival drágábban.

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Én anno a Philips gyárban vásároltam így TV-t...
Egy gyári dolgozótól vettem 100-ért. Ő 75-ért kapta. A készülék eredeti ára 165 volt.....
Arra is csak az egy hónapos gyári garancia vonatkozott. Ezen az áron is csak azér mertem bevállalni,mert bejáratos voltam a gyárba....

És meghibásodott a készülék ha megkérdezhetem?

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1165

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: violin »

Miskolcon a Bosch-ban a dolgozók is kaptak régebben jelentős kedvezményt és utána kb. 30-40%-al olcsóbban adták el mint a bolti ára. Így megérte megvenni a barkács szerszámokat. Én 3 db TV-t vittem vissza tavaly az üzletbe mert mindegyiknek volt valami hibája a kibontás után. Az ismerőseim is erre panaszkodnak, hogy a legtöbb új termék egyszerűen hibás, nem 100%-os és ha nem lett volna garancia akkor szépen néztek volna ki. Az a rengeteg outletes tv is onnan van, hogy valamilyen kissebb-nagyobb hibával visszavitték vagy Magyarországon vagy külföldön. ÉN TV-T GARANCIA NÉLKÜL CSAK NAGYON MÉLY ÁRON VENNÉK, HOGY MEGÉRJE A KOCKÁZATOT. Ezt más is így látja.
Az a baj, hogy Te majd mosod kezeid ha beszarik a tv és megvonod majd a vállaid és ezt teszed úgy, hogy 20-30e Ft-al drágábban a vevő kap 3-5 év TELJES NYUGALMAT.

Én anno a Philips gyárban vásároltam így TV-t...
Egy gyári dolgozótól vettem 100-ért. Ő 75-ért kapta. A készülék eredeti ára 165 volt.....
Arra is csak az egy hónapos gyári garancia vonatkozott. Ezen az áron is csak azér mertem bevállalni,mert bejáratos voltam a gyárba....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: William »

NAD T778

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ha új a készülék akkor miért nincs rá semmilyen garancia? A gyártók mindig adnak garanciát ki többet ki kevesebbet, de valami itt nagyon sántít a dologban.
Személy szerint a bolti 3 éves garit ( nagyon hosszú idő ) választanám egy kicsit drágábban mint ezt a teljesen garancia mentes készüléket. Ennek a tükrében a 160-as ár is túlzónak találom....

Azért nincs rá garancia már mivel a "Samsung" a dolgozóinak 1 hónapot ad rá ,de semmi nem sántít a készülékkel.
A gyári gari papírja is megvan de nincs kitöltve.

domesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: domesz »

Ez esetben 130at adnek erte csak vicc, upp neki, el fog ez menni

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 932

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ha új a készülék akkor miért nincs rá semmilyen garancia? A gyártók mindig adnak garanciát ki többet ki kevesebbet, de valami itt nagyon sántít a dologban.
Személy szerint a bolti 3 éves garit ( nagyon hosszú idő ) választanám egy kicsit drágábban mint ezt a teljesen garancia mentes készüléket. Ennek a tükrében a 160-as ár is túlzónak találom....
"Az igazi barát szemből támad."

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Szia!
Tennék egy ajánlatot a tévére, mivel tisztában vagyok az árával, és azzal is, hogy az ILYEN SAMSUNGOS tévék menyiért mennek.
Az ajánlatom: 160000 e.ft.
üdv Zoli

Szia!
A "ILYEN SAMSUNGOS" tv árát a hirdetésben megtalálod ha a tv 47" lenne fontolóra venném az ajánlatod ,de így esélytelen.
Ha viszont tudod ,hogy mennyiért és hol mennek 160e ft ért ,nem értem miért engem kerestél meg ,mert itt nem annyiért mennek.
Esetleg egy minimális alku belefér de semmi egyéb.

tures
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: tures »

Szia!
Tennék egy ajánlatot a tévére, mivel tisztában vagyok az árával, és azzal is, hogy az ILYEN SAMSUNGOS tévék menyiért mennek.
Az ajánlatom: 160000 e.ft.
üdv Zoli

bezdany
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 36

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: bezdany »

Szerintem nincs olyan ember a fórumon akinek ne érne meg 3 év garancia 20e ft + költséget és ráadásul Ő bontja ki a tv-t.
Mélyen ár alatt kellene adnod mert ez a tv már használt és garancia nélküli.

Osztom a nézőpontod! Inkább garival kicsit drágábban.

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Köszönöm ,hogy segíteni próbálsz az eladásban.
Vannak olyan emberek akiknek számít 20-30e ft is ,és hidd el 2db eladtam ilyen áron is belőle.
Ha veszel egy készüléket nagyon sok helyen ki fogják bontani ellenőrzés céljából.(szóval nem te leszel az első mintha ez bármit is számítana)
Sőt én minden esetben szeretném látni az üzletben ,hogy nem e sérült a termék amit megveszek ,mert ha hazaviszem cserére ilyen esetben már nincs rá lehetőség ,csak külön biztosítás ellenében.
Akinek meg nem felel meg az ár ,besétál egy üzletbe és vásárol egy ujjat 1-2 év garival.

Szerintem nincs olyan ember a fórumon akinek ne érne meg 3 év garancia 20e ft + költséget és ráadásul Ő bontja ki a tv-t.

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Samsung UE55J5500

Hozzászólás Szerző: William »

NAD T778

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

Mivel a bolti ár is lejjebb húzódott ,ezért 214e ft az ára a készüléknek a mai naptól. 

zola51
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Samsung UE55J5500

A fent említett "J" szériás tv eladó bolti ár alatt ,mivel nincs hozzá garancia.Ettől függetlenül a készülék teljesen új darab.48h tesztelve ,természetesen az összes gyári tartozékaival együtt eladó ,ahogy az üzletben is kapod csak egy kicsit olcsóbban.Ár:219e ft Fix.Tel:20/200-1555

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”