Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer DV-530
-
Vendég
Pioneer DV-530
Mezeji filipsz 2fejes, nem is túl régi, kb. 3 éves, full alap. De nézzétek meg a www.upgradeheaven.co.uk oldalt, én is onnan vettem az ötletet, otthon megprószáltam, oszt tessék. Aztat írják, gyárilag egyik Pájó sem makrós!!! Okosak ám ezek az ángliusok! A régijókódot aztat nem lehessen kiokoskodni, benne van, mint katibana gyerek...
-
Vendég
Pioneer DV-530
Valszeg igazad lehet, de akkor az én lejáccómba valaki beletette a makróvízsönt meg a régiólokkot, mert csak a 2-es lemezeket szereti és csakis makrovízsönnel jáccik.
szorri.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Bocs fijúk, lyányok, vala ki írta, hogy makrovízsn. Hát nem, vígan vettem róla fel videjóra, jobb lett a minőség a gyári véháesnél, úgyhogy dont para!
-
Vendég
Pioneer DV-530
Hi Csabi!
Én merem ajanlani! Igazán súlyos probléma nincs vele, ezek csak olyan "fricskázások".
Az optikai kimenet miatt viszont 535-t kell venned.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Sziasztok!!!
Én most szeretnék egy 530-ast venni,de ahogy olvasom elég sok
vele a gond.Ennyiért ezt meg kellene bocsájtani "neki" vagy
inkább vegyek egy jobbat?Mi a véleményetek.Meg az is,hogy én
ragaszkodnék az optikai kimenethez.Adjatok tanácsot,mert
ha már az ember DVD-zik akkor hagy legyen már tökéletes nem?
Ha tudtok ajánljatok másik lejátszót egy olyat amivel mindenki
meg van elégedve.
Köszi:Csabi
-
Vendég
Pioneer DV-530
Ja, elfelejtettem mondani: nekem eddig osszvissz egyetlen filmnel akadtak lejatszasi problemak megpedig a Deep Blue Sea c. filmnel(lefagyas, kockazas, szeteses stb), de utolag kiderult, hogy a lemez volt gyari hibas.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Sziasztok,
Nekem ugyan a regebbi masina van meg ugyanis 525 tulajdonos vagyok, de messzemenokig meg vagyok vele elegedve.
A lemezt tenyleg lehet hallani lejatszas kozben, viszont barmilyen irott CD-vel megbirkozik, amivel a tobbi lejatszo nem. Nalam nincs sem pattano hang, sem kattano hang. Hama optikai kabellel kotottem a Pio VSA E03 erositore.
Tenyleg az optikai kimenet es a szin kulonbozteti meg az 530 es az 535-t.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Hi!
Hát az elmúlt hetekben vettem pár filmet (pl, Gen-X Cops, ID4) és a rétegváltás feltünt mindkettönél, de a filmek simán mentek.
MaXX! Mikor álsz munkába? 8-)
-
Vendég
Pioneer DV-530
Hi Czettler János!
nincs meg a Gladiator, csak kolcsonoztem:)
A retegvaltasa tenyleg marha lassu, es nekem egy k*rva nagy pattanas hallatszik ami nem hinnem, hogy jot tesz az erosítomnek. Meg nem volt idom visszavinni. A pattanas csak digitalis kabelen hallatszik! Ha valakienk van otelete orommel veszem!
Sziasztok
-
Vendég
Pioneer DV-530
Kissé jobban "megerőszakoltam" az 535-ös Pioneert:
1. Feltünő a rétegváltás. Majdnem 0.5 mp (!!!)
2. Nagyon hangos a tálca, mikor ki- és behelyezem a lemezt.
3. Film közben is lehet hallani (halkabb részeknél) a lemez forgását.
4. Sajnos csak régió 2-es és MacroVisionos...
Ami tetszik:
1. RGB kábellel a képe borotvaéles.
2. Kezelése egyszerű, beüzemelés után csupán 2 percig tartott a "rendszeremre hangolni".
3. Az ár/teljesítmény viszonya rendkívül jó
Czettler Jani: A RS problémát a napokban oldottam meg!
;-))
-
Vendég
Pioneer DV-530
Van kulonbseg, tobb is. A legszembetunobb az hogy az 530on nincs optikai kimenet csak az 535on. Plusz a szinuk.
-
Vendég
Pioneer DV-530
A DV-530 és DV-535 között semmi különbség nics,csak a szinük miatt kaptak különböző típusjelet.
DV-530 Ezüst
DV-535 Fekete
2000-es modell mindkettő
És naggyon jóóóóóó!!!!!
Nekem is 535 van.
Részletek a fentebb említett címen.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Hi Strech!
Én egy analóg erősítőt használok, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Persze a Gladiátor sincs meg. Megéri azt a 8500-at?
Na... örülök, hogy ilyen sok a pio53x tulajd, de mindannyian 35-öst vettetek? Mivel jobb mint a 30-as?
-
Vendég
Pioneer DV-530
En azt hittem kifuto modell a DV-53x, de ugy nezem ellenkezoleg. A sulya meglepoen kicsi 2.4kg...
http://www.pioneer-eur.com/products/home/dv-10en.htm
-
Vendég
Pioneer DV-530
Sziasztok!
Mi is egy DV-535re ruhaztunk be. Az eros kattano zaj nekem is jelentkezett a Gladiatornal, amikor a menuben ismetli a zenet, vagy mikor azonositja a hangtipust. A szervizesek persze azt mondtak az erosito a hibs nema dvd. Digitalsin van az erositon ami egy Technics. Ahogy olvasom, masnal is jelentekzett ez a problema. Ez csak nehany lemeznel van vagy tobbnel is elofordul? Lehet az erosito hibaja?
koszi es Boldog Karacsonyt Mindenkinek!
-
Vendég
Pioneer DV-530
Üdv Maxx és mindenki! Kellemes ünnepeket!
Na szóval igen, befektekttem egy ilyenre, de a H+-tol az istenert sem valnek meg!
Nekem meg a lost in space-szel (1. levelem) az a tapasztalatom, ha masodik filmként rakombe, tehat elötte valamibe belenézek, akkor semmi gond. A réteg váltás is oké, de a blade-nél egy pillenatra megal. A többinél nem. A hétvégén megvettem a mafia! c. filmet, ott a menüben eset szét a kép, de azóta az is megy. Szóval eddig (kopp-kopp) meg vagyok elégedve a cuccal.
Maxx: Sajnálom a RS-os dolgot. Kapja be!
-
Vendég
Pioneer DV-530
Szervusztok, és szia János!
Na, mi történt veled Jani... Mert én is vettem egy DV-535-öst . De azért ugye szeretjük a HPlust?
Egyébként nekem még nincsenek igazán szomorú tapasztalataim a Pioval. A tálca tényleg hangos.
Rétegváltás egyelőre gond mentes, de az MIB lemezét az extrákkal csak hosszas unszolásra játszotta le, illetve többszöri piszkálásra sem akarta kiadni azt a DVD-t.
Amúgy tudtok valami régiófüggtelenítő és/vagy makrovízió buherációt?
-
Vendég
Pioneer DV-530
Sziasztok!
DV-535 típusút vettem, úgy két hete.
Az egyetlen dolog ami feltunt (az igen könnyu súlyán, és a gyenge tálcán kívül) az, hogy egyes filmeknél (eddig kettonél tapasztaltam: Gladiátor, Blade) a film elindításakor, mielott még a focím megjelenne, egy eroteljes, igen magas reccsenést küld a hangszórókra, amitol az elso alkalommal rendesen megállt bennem az üto, mivel a hangot már rendesen feltekertem, és igen rosszul esett volna, ha valami gallyra megy a B&W-dobozaimban. Egyébként ugyan ez volt tapasztalható a Blade esetében a rétegváltásnál (minden egyéb tekintetben tökéletesen játszotta le a filmet). Ettol eltekintve minden frankó, korrektül és gyorsan vált réteget, jó a kép és a hang is.
Írott CD-ket is olvas, így azt mondom, hogy ezért a pénzért király.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Hi!
Nekem azt mondták a boltban (MediaMarkt), hogy agyonverhetetlen, és valóban hamar el is kapkodták. Utánna jártam a boltban és az eladó szerint a flamex filmekkel (lásd lost in space, blade) minőségi problémák adódhatnak. Egyébként tényleg jó kis ketyere. Ja és azt is mondtak, hogy nem volt reklamáció sem...
-
Vendég
Pioneer DV-530
Szia!
Tegnap vettem egy 535-öst, mert ebben az árkategóriában mindenki szerint ez az egyik legjobb lejátszó. Tényleg nagyon szép a képe, meg vagyok elégedve vele.
A lejátszás az eddigi két filmnél teljesen halk, semmilyen zavaró zörejt nem vettem észre, de az tény, hogy maga a lejátszó nagyon könnyű, a lemeztálca pedig elég vékony műanyagból van, tehát ha a lemezen van mondjuk egy címke, akkor esetleg berezonálhat. A www.audioreview.com -on a gép elődjével, az 525-össel szemben az volt a leggyakoribb kifogás, hogy zajos a tálcája. Eddig mindenesetre nem tapasztaltam ilyesmit.
-
Vendég
Pioneer DV-530
Üdv!
A minap vettem egy ilyen jószagot. 95%-ban elégedett is vagyok vele, de a maradék 5%-ról a véleményeteket szeretném kérni.
1: A lost in space-t kb. harmadik nekifutásra tudja lejatszan, a menü special része szó szerint fagy, illetve sokszor mpeg1 módjára kocskás lesz a film. Pioneer dvd-rommal és h+-szal tökéletes. Találkoztatok hasonló jelenséggel (esetleg más filmeknél). Érdemes szervizbe vinni?
2. Egyes filmeknél néha alig hallhatóan van egy kis lejátszási zaja. Olyan, mintha a film korongja nem lenne mefelelően kiegyensújozva. Erről mi a véleményetek?
Egyébként korrekt kis gépezet...