Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ONKYO

Vendég

ONKYO

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Sony 840-es erősítő is ugyanolyan jó, mint a 940-es? Épp most gondolkodom rajta, csak a DVD-n miatt szenvedek. Úgy tudom, ritkán muzsikálnak jól "normál" CD-vel.
Bocs az offtopicert.

Vendég

ONKYO

De,igen
Pl.:
- Satsystem Kft / Fogarasi ut 14./
www.satsystem.hu
- Ela-ker Kft /Bartók Béla ut 126./

Javaslom a Satsystemet mert ott meglehetősen jó akciók vannak. Pl. én a 2 db TLX 2 -emet 44900.- ért vettem akcióban kb 2 hónapja , most 99.000- a pár. Érdemes szétnézni.
Hello,

Vendég

ONKYO

Szerintem ne cserélj!Az onkyo erősitök DD. hangja 200.000-ig minden dts erősitöt vernek főleg a motorola chipesek.
Ott viszont a császár a Sony SRT-DB940.Nekem egy onkyo TX-DS 747-es van de nem cserélek mostanában.Ha igen csak erre a sonyra.

Vendég

ONKYO

Zozo nem tudod veletlenul, ki forgalmaz JBL-t mostanaban (BP-n)?

Vendég

ONKYO

Hello,
Front: JBL TLX 2 /gyönyörü/
Center: TLX 103
Rear: TLX 200
A.sub: Digital 12

Hát ez van. Nekem maxi bejön.

Vendég

ONKYO

Amit kifelejetettem: Egy kulon dts dekoder kb. annyiba kerul mint egy alap dts-es erosito.

Mas: ha mar Onkyo-nal tartunk, milyen hangfalat hasznaltok/hasznalnatok hozza (fenti 484-es, zenehez is)

Vendég

ONKYO

Bocs a dupla submit-ert, okos Exploder

Vendég

ONKYO

Sajna nem tudok ilyen helyet. Bár én sosem vettem semmit se használtan, mert mindig is tartottam tőle, de ha megkell szabadulni valamitől, akkor jól jönne.

Vendég

ONKYO

1. A DTS még korántsem mondható, hogy elterjedt volna az R2-ben, de még az R1-ben is sokkal kevesebb van, mint DD-ből. A különbséggel külön topic foglalkozik, abból nehezen de leszűrheted, hogy megéri-e, vagy sem.
3. Én a te helyedben az Onkyo TX-DS484-et venném 115e-ért odaadják, beépített DTS,és DD.

Szumma szummárum, szerintem még nem éri meg DTS dekódert venni, mert irreálisan sokért adják azt amit sokan meg sem bírnak különböztetni, másodsorban rendkívül kevés még a DTS-es film.

Egyébként meg, én is Onkyo párti vagyok.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”