Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HELP
-
Vendég
HELP
en eleg huje vagyok a hardverhez, de azt tudom, hogy a monitoron lathato kep a video memoriabol jon, mig videolejatszaskor (mpeg1, 2, 4, avi, barmi ami 24, 25, 29fps) minden egy video shadow-bol jon, tok kulon a desktop kepetol. valszinu ott lesz a problema. de hogy ennek a beallitasait hol kell eszkozolni azt nemtom (talan a directX csinalja)
-
Vendég
HELP
Röviden:én is foglalkozom a DIVIx-el,de nekem olyan problémám van,hogy a lejátszásnál a kép pixeles marad olyan
hibának tünik mintha gyenge lenne hozzá a gépem(az is cel550
tuning)de én valami másra gondolok méghozzá azért mer abban számitásteknikai boltba ahova járok vásárolni ott is kiprobáltuk az én gépemmel de egy MÁSIK monitorral ott ezt nem csinálta csak néha megakadt(gondolom a proci sebességétöl függ)de a kép tökéletes volt!!!!Hazahoztam a gépem és az én monitoromon ismét ezt a pikszelezést csinálta.
A videokártyámon(ATI RAGE FURY PRO TV In Out) van tv out,és a tévén is ugyanúgy csinálja.
a monitorom: DELL Ultrascan 15TX(trinitron képcsöves)
Ha tudtok segíteni elore is kösz
TUPI