Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Acoustic Solutions DS855
Acoustic Solutions DS855
Biztos, hogy a Denon után nagyon fogod útálni...
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Acoustic Solutions DS855
Kösz a választ.
Attól félek én is hogy a Denon szett után elég ratyi lesz a hangja.
Ezért lehet inkább mégis gyűjtök és szép lassan felépítek valami full alap,de nem egybemozit.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Acoustic Solutions DS855
Azt hiszem havernak ilyen van, vagy ennek az elődje, nem tom pontosan. Több, mint egy éve használja és eddig semmi baja, meg van vele elégedve teljes mértékben. Hallottam szólni is, elviselhető, bár nem kell csodákat várni tőle. Ő egy Dimarson DVDvel használja, rákötés csont nélkül ment még neki is, pedig nem egy műszaki zseni. Nekem a hangfalaim vannak ettöl az angol gyártótól. Addig, amíg nem hallottam komolyabbakat szólni meg voltam elégedve vele. Lassan 2 éve megvannak, és mentek már nem keveset (a tv adás hangja is ezekről szól), de még nem vettem észre, hogy baja lenne valamelyiknek is. Szerintem nem rossz vétel ebben a kategóriában...
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Acoustic Solutions DS855
Érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata konkrétan evvel a típussal?
De érdekel a tapasztalat bármilyen ilyen jellegű egybemoziról.
Lehet velük élvezetesen mozizni?
Azért szeretnék ilyenbe belevágni,mert 1-2 hónap múlva sikerül elkülönítenem a hifit a tv-től(másik szoba) és gondoltam veszek a tv mellé egy ilyen kis mozicsodát.
Az lenne a kérdésem hogy elég e egy ilyen egy 12nm-es szobába.Nem akarok falat bontani,de azért ne má a tv hangszórója szóljon.
Ha megveszek egy ilyen aktív hangfalszettet akkor azt minden gond nélkül ráköthetem a Denon DVD 1710-es lejátszómra?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "