Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AERON

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

AERON

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Hát szerintem már szinte az összes gyártó kínában gyártat. Lásd Mark Levinson.

Én is azért nézegetem, mert az áraik lényegesen barátságosabbak a többi nagy név mellett. Pl. a sztereó erősítőik is jó árban vannak vagy pl. elfogadható árban van av processzoruk is. Szinte mindent kínálnak jó áron.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

AERON

Hozzászólás Szerző: forgi »

Sziasztok! 
Láttam az akusztika honlapján az aeron márkát és valamelyik magazinban is olvastam róla pozitív véleményt (ez persze nem jelent semmit). Olasz gyártmáány és a honlapját nézegetve szimpatikus cuccokat csinál, nem beszélve az árairól. Pl. A legnagyobb av receivere dupla toroid trafót tartalmaz.

Kíváncsi vagyok van-e valakinek személyes tapasztalata.

Én a Cd lejátszóját hallottam anno az Akusztikában. Az nem volt rossz, gondolkoztam is a megvételén. Az Aeron termékek ha jól tudom Kínában készülnek, bár ez elég sok berendezésnél így van a hifi iparban. Az az egy biztos, hogy ennek köszönhetően az árai is elég barátságosak.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

AERON

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

A Hifi piacban több cikket is olvastam a gyártó termékeiről, és ott elég jókat írtak.
Ahogy említetted ez persze sokat nem jelent.

Valamelyik topikban esett már róla szó, és ott mintha személyes tapasztalatról is írt volna a fórumtárs. (Nem emlékszem ki volt az...)

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

AERON

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Sziasztok!

Láttam az akusztika honlapján az aeron márkát és valamelyik magazinban is olvastam róla pozitív véleményt (ez persze nem jelent semmit). Olasz gyártmáány és a honlapját nézegetve szimpatikus cuccokat csinál, nem beszélve az árairól. Pl. A legnagyobb av receivere dupla toroid trafót tartalmaz.

Kíváncsi vagyok van-e valakinek személyes tapasztalata.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”