Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PHILIPS DVDR3355 Help!
PHILIPS DVDR3355 Help!
Sajnos én nem találok ilyet menüben.
Lehet, hogy egyedi hiba?íAzt hittem, ezen a " kezeli-nemkezeli"dolgon már rég túl vagyunk.Írni tud rá, és azt vissza is olvassa.
Tudtok valami jó szakit-szervizt?Esetleg lehet, hogy csupán beállítási probléma?
PHILIPS DVDR3355 Help!
Szóval:Adott a készülék, új.Ha bármelyik PC-vel írd DVD-R lemezemet teszek bele, kiírja:blank.És nem csinál semmit.Ezeket a lemezeket a régi PHILIPS 630-asom simán viszi.
Specifikáció szerint ismernie kellene.
GURUK- segítsetek plíz...
Nekem volt HDRW-720-am mindenféle lemezt vitt gond nélkül! Lehet, hogy csak az adott példány hibás. Írjál föl valami legális anyagot (házi video, stb.) és azzal reklamálj ne mozifilmmel!
Az nekem is volt,ilyen gond sosem jelentkezett.Viszont sztem kizárt,hogy menüben lehessen állítani,milyen lemezt vigyen.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
PHILIPS DVDR3355 Help!
Szóval:Adott a készülék, új.Ha bármelyik PC-vel írd DVD-R lemezemet teszek bele, kiírja:blank.És nem csinál semmit.Ezeket a lemezeket a régi PHILIPS 630-asom simán viszi.
Nekem volt HDRW-720-am mindenféle lemezt vitt gond nélkül! Lehet, hogy csak az adott példány hibás. Írjál föl valami legális anyagot (házi video, stb.) és azzal reklamálj ne mozifilmmel!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
PHILIPS DVDR3355 Help!
Nem sokan vesznek errefelé Philips felvevőt.
Nézd meg a használatiját, valahol menüben be kellene tudni állítani, hogy milyen formátumú lemezt olvas. Szerintem legalábbis...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
PHILIPS DVDR3355 Help!
Szóval:Adott a készülék, új.
Ha bármelyik PC-vel írd DVD-R lemezemet teszek bele, kiírja:blank.És nem csinál semmit.Ezeket a lemezeket a régi PHILIPS 630-asom simán viszi.