Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SM DVD Lejátszó

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

SM DVD Lejátszó

Hozzászólás Szerző: mszaby »

azt hiszem ez a rekorder eddig: 2 év 2 hónap után válasz
Szóljon valaki Folának, hogy végre itt a válasz amit annyira vár.
Reméljük azért már nem aktuális a problémája.

:kiraly: :taps:

Ezért nem szabad lezárni a régi topikokat.
Elkúrtuk

close652
Beköltözött
Beköltözött

SM DVD Lejátszó

Hozzászólás Szerző: close652 »

azt hiszem ez a rekorder eddig: 2 év 2 hónap után válasz
system

Vendég

SM DVD Lejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bocs hogy itt probálok választ keresni de más forumokon senki sincs: 
Az XP ujratelepítése után még szolt aDVD aztán már csak kép van hang nincs semilyen lejátszóval.

Ha valaki tud segitsen,.

Köszi

a hangkártyát vagy rosszul vagy egyáltalán nem telepítetted fel.

leovandorf
Isten Hozott! :)

SM DVD Lejátszó

Hozzászólás Szerző: leovandorf »

Hat sajnos nem sikerult a fw frissites. Jelenleg mar standby sincs. ( Nem tudom, hogy mi okozhatta a crasht. Az biztos, hogy cd irasnal (700 Mb cd-rw) bent maradt a pipa a mode2 es a joiletnal, de mas oka is lehetett. Ha tud draga lesz a javitas akkor megy a dvd-rom a pc-be es veszek egy Yamadat.

Vendég

SM DVD Lejátszó

Bocs hogy itt probálok választ keresni de más forumokon senki sincs:

Az XP ujratelepítése után még szolt aDVD aztán már csak kép van hang nincs semilyen lejátszóval.

Ha valaki tud segitsen,.

Köszi

leovandorf

SM DVD Lejátszó

Hozzászólás Szerző: leovandorf »

Valaki frissitette mar a firmware-et a 2.02beta-ra (http://dvd.wkracht.de/ es Download menupont)?

Vendég

SM DVD Lejátszó

Sziasztok!
Szeretnék összehozni egy filmcserélő társaságot, nekem kb. 120 filmem van mind dvd minőség, Divx, Xvid, Ac3 ezek csak számítógépen lehet lejátszani. Vcd,Svcd ezeket számítógépen és asztali DVD-n is le lehet játszani. Várom jelentkezéseteket! (Bp. lakosok előnyben)
Üdv. Bakman

Vendég

SM DVD Lejátszó

Üdvözletem az olvasóknak!

A "Tsunami " nevü SW-t szeretném letölteni valahonnan, tud nekem valaki olyan helyet, ill, keresőt ahol megtalálhatom, esetleg más hasonló SW-eket.

Az utolsó csillagharcos!!!

emileket: [email protected] -ra Thanks! :smile6:

Vendég

SM DVD Lejátszó

Mustek DVD Regio/Macrovision mentesites: http://www.regionfreedvd.net/player/mustek.html

Nekem egy V100-asom van, ezen mukodott...

Samott

Vendég

SM DVD Lejátszó

Mindkettő most 30.000Ft a Fotexneten, nem tudom, hogy milyen márkásabb van ennyiért. Nem akarok tőle semmi extrát, csak hogy működjön. Persze jó lenne, ha a DiVX4-es AVI-imat is lejátszaná, de nem tudom, hogy azzal melyik asztali lejátszó birkózik meg egyáltalán.

A Fotexnetes leírás nem valami bőbeszédű, az alapján az 1100-as (!) tud többet, a sm-elektrik.de sem valami informatív, keresetem a Mustek oldalán, de ott a V300-ról már szó sem esik. Találtam pár német nyelvű tesztet, de ott meg a zéróhoz konvergáló némettudásom volt a baj.

Tibor

Vendég

SM DVD Lejátszó

Azt nem tudom, hogy mi a különbség, de nekem az 1100-as van meg, több mint egy éve...
Soha semmi problémám nem volt vele. A szervízkód segítségével könnyen multirégióssá tehető.
Két apró bibi van vele, mégpedig hogy állandóan nyomja a státuszjelet, ezért a TV mindig AV módban kapcsol be. A másik, hogy a scart-on el van kötve a sztereó hang kimenet, ezért a két csatorna felcserélve szól. Erről bárki könnyen meggyőződhet, mert az RCA sztereó kimenet jó, és ha rámértek multiméterrel, látható, hogy a scart jobb oldala az RCA ballal, a bal pedig a jobbal közös...
Én mindkét problémát orvosoltam. A DVD-TV összekötésére használt scart-kábelben kiiktattam a 8-as lábat (nincs több státusz jel), és megcseréltem az egyik irányban a hang bal és jobb csatornáját. Így jól is szól, de a TV sem kapcsol állandóan AV-re... :smile8:

A 2100-ason lehet, hogy ezeket már korrigálták? Mindezzel együtt én nem csalódtam benne, bár a mai árakat tekintve én inkább egy márkásabbat vennék - közel ugyanennyiért.

Vendég

SM DVD Lejátszó

Valaki tudja, hogy az SM2100 és az SM1100 között mi a különbség? A kettő közül melyiket érdemes venni? (Hanyagoljatok az "egyiket sem!" típusú válaszokkal.)

Tibor

Vendég

SM DVD Lejátszó

Szia
Ha olcsón érdekel film, mp3, util és gamez akkor tudom ajánlani a weboldalamat, ahonnan letölthető a lista.

PÉter
http://pzsamar.freeweb.hu

Vendég

SM DVD Lejátszó

Üdv

Küld el nekem az eladó SVCD-k listáját.

Köszi

Vendég

SM DVD Lejátszó

Engem érdekelne; ha tudsz,küldj egy listát a filmekről.

Vendég

SM DVD Lejátszó

akarom mondani hardver :smile14:

Vendég

SM DVD Lejátszó

Gondolom neked csak a herdver topic nyílik meg...? :smile21:

Vendég

SM DVD Lejátszó

Hello
Nos ha esetleg valakit érdekel akkor családi okok miatt:(
eladó az egész svcd-gyüjteményem. Mind dvd-rip. Nagyon sok új és régi film. Nincs hangcsúszás,remegés mind jó minoségu a határok betartásával.Majdnem az összes chapterezve.
A ˝jó˝ asztalik tökéletesen viszik.
Filmenként 1300-pénzt kérek. A legtöbb 2cd-s de van 3cd-s is. A 3cd-s filmek 1500-ft.

Vendég

SM DVD Lejátszó

Simon, ha még egy utolsó kérdést megengednél: visszaolvasva a fórumban láttam, hogy értesz ehhez a témához, ezért a következőben kérném ki a véleményed:

Az én Sony 525-ös készülékem (ha leszámítjuk a DD dekódert) egy mostani egyszerű Sony lejátszóval (mondjuk az NS-305) összehasonlítva gyengébb, azonos, vagy jobb kép és egyéb szolgáltatásokkal fut? Azért kérdem , mert később, mikor anyagilag helyreálltam, egy ilyen Sony-t könnyen és igen nyomott áron kapnék valakitől, újonnan.

Többet igyekszem, hogy ne zargassalak a kérdéseimmel, köszönöm az eddigi segítséged!

Vendég

SM DVD Lejátszó

Simon Templar,

Köszönöm a segítséget!

Tajpan

Vendég

SM DVD Lejátszó

Mit tudtok arról, az X-box DVD lejátszási képességeiről? Több helyről hallottam, hogy ellentétben a PS2-vel, ez nem rossz. Felér egy átlagos asztali lejátszóval?

Vendég

SM DVD Lejátszó

Nagyon sok használt DVD lejátszó van a piacon. Az új készülékek szolgáltatásokban is többet tudnak és ráadásul az áruk is kedvező. Ha jól tudom az 525-ös nem olvassa a CD-R lemezeket. Ez ma komoly probléma. Nekem 725-ös DVD-m van és 210 ezer Ft-ért vettem. Ma ha 80-ért el tudnám adni akkor jó lenne.
Szóval próbáld meg 70 környékén és ha nem megy el akkor vidd lejjebb. Esetleg nézz körül internetes hirdetések között, hogy más mennyiért adja.

Vendég

SM DVD Lejátszó

Köszönöm a gyors választ!

Ez a relative nagy árszórás min alapul? Azaz, mi a normális ár, amennyiért érdemes kiraknom, és el is viszik 50 és 70 között pontosítva?

Kézikönyv és doboz van hozzá. A garancia természetesen már lejárt.

Köszönöm.

Vendég

SM DVD Lejátszó

50-70 ezer Ft.

Vendég

SM DVD Lejátszó

Megkérném valamelyikőtöket, hogy segítsen nekem egy kis ár tanácsadásban. Van egy 2 éves Sony 525-ös DD dekóderes jó állapotú DVD lejátszóm. Anyagi problémák miatt esetleg szeretném meghirdetni és eladni.

Mennyit kérhetek érte?

Köszönöm a válaszokat, számítanék a segítségre!

Tisztelettel,

Tajpan

:smile47:

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”