Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Speciális DVD tokok

SAS107
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Speciális DVD tokok

Hozzászólás Szerző: SAS107 »

Pepemint mi van veled? Küldtem mailt.
Amúgy nem tudja valaki hog yhonnan lehetne beszerezni ilyen átlátszó dupla Amaray tokokat?

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Speciális DVD tokok

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Nem tudtam hogy ezt a topicot melyik fő topicba írja, ezt találtam még úgy a leg megfelelőbbnek a felsoroltak közűl, ha nem így látjátok akkor sorry.Szóval a kérdésem a következő, már felkutattam a netet de még nem találtam megoldásta kérdésemre, hol lehetne kapni olyan DVD tokot amiket példáúl a nagy filmeknél, a dupla lemezes verzioknál szoktak alkalmazni:
átlátszó dupla tok, tálcás
és olyan átlátszó kéne ami full átlátszó, nem ilyen tejfehér halovány, és olyan kéne ami nem úgy dupla lemezes hogy mind a két oldalán ott a lemeznek a helye mert akkor ugye nem lehet látni a belső boritónak a chaptereit, hanem olyan aminek a közepén van egy tálca.
Tudtak valami tanácsot adni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni?

Nekem vannak eladó kétlemezes átlátszó Amaray tokjaim, amiket a nagy filmekhez adnak. 100 Ft/db, ha érdekel...
[email protected]

SAS107
Értékelés: 0

Speciális DVD tokok

Hozzászólás Szerző: SAS107 »

Nem tudtam hogy ezt a topicot melyik fő topicba írja, ezt találtam még úgy a leg megfelelőbbnek a felsoroltak közűl, ha nem így látjátok akkor sorry.
Szóval a kérdésem a következő, már felkutattam a netet de még nem találtam megoldásta kérdésemre, hol lehetne kapni olyan DVD tokot amiket példáúl a nagy filmeknél, a dupla lemezes verzioknál szoktak alkalmazni:
átlátszó dupla tok, tálcás
és olyan átlátszó kéne ami full átlátszó, nem ilyen tejfehér halovány, és olyan kéne ami nem úgy dupla lemezes hogy mind a két oldalán ott a lemeznek a helye mert akkor ugye nem lehet látni a belső boritónak a chaptereit, hanem olyan aminek a közepén van egy tálca.
Tudtak valami tanácsot adni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”