Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Speciális DVD tokok
Speciális DVD tokok
Pepemint mi van veled? Küldtem mailt.
Amúgy nem tudja valaki hog yhonnan lehetne beszerezni ilyen átlátszó dupla Amaray tokokat?
Speciális DVD tokok
Nem tudtam hogy ezt a topicot melyik fő topicba írja, ezt találtam még úgy a leg megfelelőbbnek a felsoroltak közűl, ha nem így látjátok akkor sorry.Szóval a kérdésem a következő, már felkutattam a netet de még nem találtam megoldásta kérdésemre, hol lehetne kapni olyan DVD tokot amiket példáúl a nagy filmeknél, a dupla lemezes verzioknál szoktak alkalmazni:
átlátszó dupla tok, tálcás
és olyan átlátszó kéne ami full átlátszó, nem ilyen tejfehér halovány, és olyan kéne ami nem úgy dupla lemezes hogy mind a két oldalán ott a lemeznek a helye mert akkor ugye nem lehet látni a belső boritónak a chaptereit, hanem olyan aminek a közepén van egy tálca.
Tudtak valami tanácsot adni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni?
Nekem vannak eladó kétlemezes átlátszó Amaray tokjaim, amiket a nagy filmekhez adnak. 100 Ft/db, ha érdekel...
[email protected]
Speciális DVD tokok
Nem tudtam hogy ezt a topicot melyik fő topicba írja, ezt találtam még úgy a leg megfelelőbbnek a felsoroltak közűl, ha nem így látjátok akkor sorry.
Szóval a kérdésem a következő, már felkutattam a netet de még nem találtam megoldásta kérdésemre, hol lehetne kapni olyan DVD tokot amiket példáúl a nagy filmeknél, a dupla lemezes verzioknál szoktak alkalmazni:
átlátszó dupla tok, tálcás
és olyan átlátszó kéne ami full átlátszó, nem ilyen tejfehér halovány, és olyan kéne ami nem úgy dupla lemezes hogy mind a két oldalán ott a lemeznek a helye mert akkor ugye nem lehet látni a belső boritónak a chaptereit, hanem olyan aminek a közepén van egy tálca.
Tudtak valami tanácsot adni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni?